Tényleg sokat eszem, és nem fogok fogyni?
Napi négyszer eszek. Reggeli általában teljes kiörlésű kenyér vagy kifli csirkemellsonkával, kevés sajttal és zöldséggel, vagy rántotta 2tojásból, kenyér nélkül zöldséggel. Ezután jön a tízórai ami 100gr túró édesítőszerrel édesítve, vagy két főtt tojás,néha gyümölcs vagy joghurt. Ezután ebéd ami párolt zöldség hallal vagy csirkehusival. Majd jön még egy kaja ami a tízóraihoz hasonló. 2-3 óránként eszek, és anya meg a tesóm nevet rajtam mert szerintük ez sok és hízni fogok. Régebben mindig úgy fogyóztam , hogy kétszer ettem írtó keveset , és utána előbb utóbb nem is fogytam. JA meg egy héten hatszor bicajozok 1 órát. Tényleg nem jó amit csinálok? Kezdek kicsit félni, hogy tényleg hizni fogok ahelyett hogy fogynék.
20/l
Ne hallgass a családodra(most)! Őszintén szólva én kicsit kevésnek találom a szénhidrát bevitelt. A helyedben bepöccentenék még egy étkezést a csirke+párolt zöldség elé, ami nem más lenne mint a szokásos csirkemell+rizs kombó, vagy ha nem szereted a rizst, akkor bulgur+csirkemell. Csirkemellből kb 100gramm, rizsből/bulgurból 40-45.
+ 1 tipp. Ha túl töménynek találod a rizst, keverj bele cottage cheese-t. Nem tudom mások szokták-e, de nekem nagyon feldobta a már rég megunt csirke+rizs kombóm+ cottageről csak jót hallani (magas fehérje, alacsony zsír, kevés szénhidrát). +ajánlom a tonhalat a tojás mellé, szerintem isteni vele ;)
Ne foglalkozz velük. Minden a mértéken múlik, ha nem kamionkerék méretű tányért használsz hanem mondjuk poháralátét méretűt, akkor akár napi 10-szer is ehetnél akkor se érnéd el azt a kalória mennyiséget, mint egy akkora tányérral.
De egyébként a leghatásosabb diéták napi 5, 6 étkezést írnak elő, és az egészséges is ez, sokszor keveset. Teljesen jól csinálod, ne hagyd magad eltántorítani. (nekem 30 kg ment le 4 hónap alatt így :) )
Az egyik leghatásosabb étrend nem ír elő semmit, de sokan napi egyszer esznek, s elég sok cikk szól ennek egészségességéről is :D Igazából az evések száma szinte bármennyi lehet, ha passzol az adott emberhez...
A szénhidrát sem kevés, sokan jóval kevesebbet esznek a kérdezőnél, ez nem kötelező, de a test élelmi szénhidrátigénye nulla (attól még van, akinek rosszul esik a kevés).
#8: A test élelmi szénhidrátigénye nulla.
A legdurvább diéta (életmód, sokan csinálják éveken, évtizedekn át) kvázi nullát ír elő, amit persze nem lehet megoldani, de gondolom, 5g alatt vannak a legtöbb napjukon, akik jól csinálják.
Én napi 20-40g-on remekül elvagyok, bajom ugyan 10g alatt sincs, de szeretek sok zöldséget, olajos magvat, kakaót enni, s gyümölcsöt is :)
Rengeteg nő él így és kutya bajuk, nem hallottam senkiről, akinek kimaradt volna a mensese ilyen étrenden, rendes kalóriadeficit mellett.
Nem is lenne logikus, ha egyszer nem esszenciális a szénhidrát, s annyira letagadhatatlanul nem az, hogy még a kicsit sem szénhidrátszegény étrendet támogató oldalak is képesek tényként kezelni s leírni...
*a legdurvább SZÉNHIDRÁTSZEGÉNY diéta, no.
A legdurvább diéta mindenkinek más, nekem a zerocarb és bármely zsírszegény étrend is elég esélyes eme címre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!