Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg sokat eszem, és nem...

Tényleg sokat eszem, és nem fogok fogyni?

Figyelt kérdés

Napi négyszer eszek. Reggeli általában teljes kiörlésű kenyér vagy kifli csirkemellsonkával, kevés sajttal és zöldséggel, vagy rántotta 2tojásból, kenyér nélkül zöldséggel. Ezután jön a tízórai ami 100gr túró édesítőszerrel édesítve, vagy két főtt tojás,néha gyümölcs vagy joghurt. Ezután ebéd ami párolt zöldség hallal vagy csirkehusival. Majd jön még egy kaja ami a tízóraihoz hasonló. 2-3 óránként eszek, és anya meg a tesóm nevet rajtam mert szerintük ez sok és hízni fogok. Régebben mindig úgy fogyóztam , hogy kétszer ettem írtó keveset , és utána előbb utóbb nem is fogytam. JA meg egy héten hatszor bicajozok 1 órát. Tényleg nem jó amit csinálok? Kezdek kicsit félni, hogy tényleg hizni fogok ahelyett hogy fogynék.

20/l

2015. júl. 18. 22:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyi a napi kcal igényed, hány kg vagy, így nem tudom, van-e kalóriadeficit, de így elsőre jónak hangzik. Hasonló életvitellel tartok 14 kg mínusznál.
2015. júl. 18. 22:13
 2/10 A kérdező kommentje:
153cm vagyok és 55kg. 60kgról indultam, olyan másfél hónapja.
2015. júl. 18. 22:14
 3/10 anonim válasza:

Ne hallgass a családodra(most)! Őszintén szólva én kicsit kevésnek találom a szénhidrát bevitelt. A helyedben bepöccentenék még egy étkezést a csirke+párolt zöldség elé, ami nem más lenne mint a szokásos csirkemell+rizs kombó, vagy ha nem szereted a rizst, akkor bulgur+csirkemell. Csirkemellből kb 100gramm, rizsből/bulgurból 40-45.

+ 1 tipp. Ha túl töménynek találod a rizst, keverj bele cottage cheese-t. Nem tudom mások szokták-e, de nekem nagyon feldobta a már rég megunt csirke+rizs kombóm+ cottageről csak jót hallani (magas fehérje, alacsony zsír, kevés szénhidrát). +ajánlom a tonhalat a tojás mellé, szerintem isteni vele ;)

2015. júl. 18. 23:02
 4/10 anonim válasza:

Ne foglalkozz velük. Minden a mértéken múlik, ha nem kamionkerék méretű tányért használsz hanem mondjuk poháralátét méretűt, akkor akár napi 10-szer is ehetnél akkor se érnéd el azt a kalória mennyiséget, mint egy akkora tányérral.

De egyébként a leghatásosabb diéták napi 5, 6 étkezést írnak elő, és az egészséges is ez, sokszor keveset. Teljesen jól csinálod, ne hagyd magad eltántorítani. (nekem 30 kg ment le 4 hónap alatt így :) )

2015. júl. 18. 23:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Az egyik leghatásosabb étrend nem ír elő semmit, de sokan napi egyszer esznek, s elég sok cikk szól ennek egészségességéről is :D Igazából az evések száma szinte bármennyi lehet, ha passzol az adott emberhez...

A szénhidrát sem kevés, sokan jóval kevesebbet esznek a kérdezőnél, ez nem kötelező, de a test élelmi szénhidrátigénye nulla (attól még van, akinek rosszul esik a kevés).

2015. júl. 18. 23:59
 6/10 SugarCat ***** válasza:
Szerintem ez teljesen jó!Én is hasonlóan étkezek,nem vagyok éhes,egész nap tele vagyok energiával.Hidd el,sokkal jobban jársz így,mintha koplalnál.Lehet,hogy lassabban fog lemenni az a pár kiló,de az biztos,hogy nem izomból,és ha továbbra is figyelsz az étkezéseidre nem is fog visszajönni.Ne hallgass azokra,akik azt mondják,hogy kevés!
2015. júl. 19. 08:51
 7/10 anonim ***** válasza:
5szor kell enni keveset...teljesen jokat irsz...tanacs: tizorai a gyunolcs uzsi a joghurt...vacsizni miert nem vacsizol? : egy kis hal egy kis sali alig par kaloria egy az edzest is kemenyebben tutod nyomni:)
2015. júl. 19. 09:11
 8/10 anonim válasza:
5-ös, ne állíts hülyeségeket. A nőknek szüksége van szénhidrát bevitelre különben leáll a menstruáció. A hozzávaló hormonokat nem tudja a szervezet egy az egyben a szervezetben lévő szénhidrátokból előállítani. Nem véletlen, hogy még "legkeményebb" szénhidrátmentes diéta is 140-160 g napi szénhidrát bevitelt ír elő.
2015. júl. 19. 09:30
 9/10 anonim ***** válasza:

#8: A test élelmi szénhidrátigénye nulla.

A legdurvább diéta (életmód, sokan csinálják éveken, évtizedekn át) kvázi nullát ír elő, amit persze nem lehet megoldani, de gondolom, 5g alatt vannak a legtöbb napjukon, akik jól csinálják.

Én napi 20-40g-on remekül elvagyok, bajom ugyan 10g alatt sincs, de szeretek sok zöldséget, olajos magvat, kakaót enni, s gyümölcsöt is :)

Rengeteg nő él így és kutya bajuk, nem hallottam senkiről, akinek kimaradt volna a mensese ilyen étrenden, rendes kalóriadeficit mellett.

Nem is lenne logikus, ha egyszer nem esszenciális a szénhidrát, s annyira letagadhatatlanul nem az, hogy még a kicsit sem szénhidrátszegény étrendet támogató oldalak is képesek tényként kezelni s leírni...

2015. júl. 19. 14:26
 10/10 anonim ***** válasza:

*a legdurvább SZÉNHIDRÁTSZEGÉNY diéta, no.

A legdurvább diéta mindenkinek más, nekem a zerocarb és bármely zsírszegény étrend is elég esélyes eme címre.

2015. júl. 19. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!