Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nevettek ki?

Miért nevettek ki?

Figyelt kérdés

160 cm vagyok és 68 kg. Van rajtam felesleg, amit tudok is.

14 évig vízilabdáztam, sok izom jött rám tőle, de másfél éve abbahagytam és azóta elhíztam.

2 hónapja kezdtem el újra sportolni, mozogni és napi 1400kalóráit bevinni a szervezetembe.

Tegnap kint edzettünk, épp a napi hasizmot csináltuk, amikor jött pár gimis kinézetű srác akik kinevettek, hogy milyen bénák és kövérek vagyunk.

Annyira elkeseredtem, hogy abba akarom hagyni.

Ez nem a jó irányba motivált és nagyon elvette a kedvem az egésztől. :((

24/L

2015. júl. 8. 15:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
* gyerekversek :D
2015. júl. 8. 17:11
 12/12 anonim válasza:
Én általánosban ki voltam közösitve amúgy, most meg akik piszkáltak akkor, azok randira hívtak mikor felnőttem. De Velük ellentétben én nem felejtettem. Gondolj bele h te teszel legalább valamit, míg ők egy szép napon ők meghíznak rusnyák lesznek, és te mosolyogsz h fullextrás csaj lettél :)
2015. júl. 8. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!