Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nevettek ki?

Miért nevettek ki?

Figyelt kérdés

160 cm vagyok és 68 kg. Van rajtam felesleg, amit tudok is.

14 évig vízilabdáztam, sok izom jött rám tőle, de másfél éve abbahagytam és azóta elhíztam.

2 hónapja kezdtem el újra sportolni, mozogni és napi 1400kalóráit bevinni a szervezetembe.

Tegnap kint edzettünk, épp a napi hasizmot csináltuk, amikor jött pár gimis kinézetű srác akik kinevettek, hogy milyen bénák és kövérek vagyunk.

Annyira elkeseredtem, hogy abba akarom hagyni.

Ez nem a jó irányba motivált és nagyon elvette a kedvem az egésztől. :((

24/L

2015. júl. 8. 15:56
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért kell lenézni és kinevetni azokat, akik ducik lettek, de tenni szeretnének ellene...
2015. júl. 8. 15:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem azért nevettek ki mert 'bénák és kövérek' vagytok, valószínűleg inkább a nemi izgalmukat nem tudták megfelelően kezelni.

Régebben a lányok nevetgéltek, ma a serdülő korú fiúk kb. abban a szerepben és állapotban vannak mint régebbi időkben a kislányok.

Ennyi, nem kell minden helyzetben a saját hibádat keresni, amikor egy teljesen elmebeteg és gyökér világban élsz. Valószínűleg rajtad kívül van a hibák többsége, de valószínűleg úgysem tudsz változtatni ezeken. 24 éves vagy, szarj le több dolgot.

2015. júl. 8. 16:03
 3/12 anonim válasza:
100%
Akkor a sportot ne hagyd abba, azokkal akik kinevetnek, velük nem kell foglalkozni. Okosabb vagy te ennél, hogy egy ilyen nyomi emberek hátráltassanak!
2015. júl. 8. 16:03
 4/12 A kérdező kommentje:

Igazatok van. A mai edzés fél 7-kor kezdődik, de már azt nézegetem, hogy milyen nagy zsákpólót vegyek fel, hogy ne látszódjon ki a hasam. :D

Nevetséges. Ígérem 5 hónap múlva már csorogni fog a nyáluk utánam, úgy, mint fénykoromban. :)

2015. júl. 8. 16:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért nevettek ki, mert éretlenek és bunkók is. Emiatt nehogy abbahagyd. Egy igazi férfi értékeli, ha egy nő keményen edz és nem otthon mereszti a seggét egész nap.

Fogadni mernék, ők azt az edzést végig se tudják csinálni, amit te.

30F

2015. júl. 8. 16:20
 6/12 anonim válasza:
100%
kit érdekel az a pár gimis gyíkarc? ki ő neked, hogy befolyásoljon, elrontsa a kedved?
2015. júl. 8. 16:21
 7/12 A kérdező kommentje:

Senkim nem voltak, butaság adnom a "véleményükre".

Kedves válaszolók ti is ismeretlenek vagytok számomra, de nem veszett el minden motivációm.

Köszönöm.

2015. júl. 8. 16:30
 8/12 Neuhauser László válasza:
100%
Figyeld meg, a későbbiekben meg irigyelni fogják az alakod, és ők lesznek az elsők akik randira hívnak - na akkor viszont Te jól ki tudod nevetni őket majd :)
2015. júl. 8. 16:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezek azok az emberek akiknek fogalmuk sincs arról, hogy milyen a kemény fizikai munka, különben soha nem nevetnének ki. Majd rájönnek ők is és akkor felnőnek.
2015. júl. 8. 16:33
 10/12 anonim ***** válasza:

svéd gyreekveresek

Ingrid Sjöstrand

MIKOR USZIBÓL JÖVET

Mikor usziból jövet

sorbaálltunk a buszmegállónál,

Johan végigfutott mellettünk,

és minden lányra ráhúzott

a nedves fürdőnacijával.

Mindegyikre, csak rám nem.

Monika azt mondta, biztos komál engem.

Nem tudom...

Hátha csak kifelejtett?

2015. júl. 8. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!