Miért nevettek ki?
160 cm vagyok és 68 kg. Van rajtam felesleg, amit tudok is.
14 évig vízilabdáztam, sok izom jött rám tőle, de másfél éve abbahagytam és azóta elhíztam.
2 hónapja kezdtem el újra sportolni, mozogni és napi 1400kalóráit bevinni a szervezetembe.
Tegnap kint edzettünk, épp a napi hasizmot csináltuk, amikor jött pár gimis kinézetű srác akik kinevettek, hogy milyen bénák és kövérek vagyunk.
Annyira elkeseredtem, hogy abba akarom hagyni.
Ez nem a jó irányba motivált és nagyon elvette a kedvem az egésztől. :((
24/L
Biztosan nem azért nevettek ki mert 'bénák és kövérek' vagytok, valószínűleg inkább a nemi izgalmukat nem tudták megfelelően kezelni.
Régebben a lányok nevetgéltek, ma a serdülő korú fiúk kb. abban a szerepben és állapotban vannak mint régebbi időkben a kislányok.
Ennyi, nem kell minden helyzetben a saját hibádat keresni, amikor egy teljesen elmebeteg és gyökér világban élsz. Valószínűleg rajtad kívül van a hibák többsége, de valószínűleg úgysem tudsz változtatni ezeken. 24 éves vagy, szarj le több dolgot.
Igazatok van. A mai edzés fél 7-kor kezdődik, de már azt nézegetem, hogy milyen nagy zsákpólót vegyek fel, hogy ne látszódjon ki a hasam. :D
Nevetséges. Ígérem 5 hónap múlva már csorogni fog a nyáluk utánam, úgy, mint fénykoromban. :)
Azért nevettek ki, mert éretlenek és bunkók is. Emiatt nehogy abbahagyd. Egy igazi férfi értékeli, ha egy nő keményen edz és nem otthon mereszti a seggét egész nap.
Fogadni mernék, ők azt az edzést végig se tudják csinálni, amit te.
30F
Senkim nem voltak, butaság adnom a "véleményükre".
Kedves válaszolók ti is ismeretlenek vagytok számomra, de nem veszett el minden motivációm.
Köszönöm.
svéd gyreekveresek
Ingrid Sjöstrand
MIKOR USZIBÓL JÖVET
Mikor usziból jövet
sorbaálltunk a buszmegállónál,
Johan végigfutott mellettünk,
és minden lányra ráhúzott
a nedves fürdőnacijával.
Mindegyikre, csak rám nem.
Monika azt mondta, biztos komál engem.
Nem tudom...
Hátha csak kifelejtett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!