8 hónap alatt 40 kg jó? Vagy többet is fogyhattam volna?
Figyelt kérdés
November óra diétázom kisebb nagyobb megszakításokkal, 165 kg-ról indultam, most 125 kg körül stagnálok. Egy ismerősöm ugyan ennyi idő alatt közül 60 kg-t fogyott, igaz ő magán edzővel, normális diétával és rendesen felszerelt konditerembe járt.
Egy kicsit csalódott vagyok, mert többet akartam fogyni. Ti mit gondoltok?
Heti 1kg az egészséges fogyás, így ezt nem mondanám kevésnek.
2015. júl. 4. 14:51
2/13 anonim válasza:
nem mindegy? visszatekerni az időt nem lehet. ráadásul minél lassabb, annál tartósabb általában. csináld tovább.
2015. júl. 4. 14:59
3/13 anonim válasza:
Ez elképesztően jó fogyási ütem, elégedett lehetsz.
(Én 3 év alatt fogytam 20 kilót :D Mondjuk ebben bő 1 év masszív stagnálás is van. Na ez lassú, de nem panaszkodom, jó ez, amíg nem stagnálok. Hízni még sokkal lassabban megy... Nem vagyunk egyformák, van, akinek könnyen megy a fogyás, van, akinek nehezen, ugyanolyan számok és étrend mellett.)
2015. júl. 4. 15:05
4/13 anonim válasza:
Inkább túl sokat fogytál. Ez nagyon nem egészséges. Ne lepődj meg, ha pl. epegörcsöd lesz, mert a hirtelen, nagymértékű fogyás hajlamosíthat a kövekre. Nem értem, hogy miért mindneki hónapok alatt akar minimum 20-50 kilókat leadni, amikor hízni sem ennyi idő alatt hízott el.
2015. júl. 4. 15:09
5/13 anonim válasza:
Igazán nem értem, miért kéne csalódottnak lenned. Ember, most fogytál 40 kilót :) Most nem tökmindegy, hogy 8 hónap vagy 6? Lassabban fogyni egyébként is egészségesebb, a bőr is jobban tudja követni.
Amúgy gratulálok! Csak így tovább!
2015. júl. 4. 15:12
6/13 anonim válasza:
#4 Én úgy tudom, hogy az igazán kövéreknek nem egészségtelen a gyors súlyvesztés. 8 hónap az kb 35 hét, ez tehát 1,14 kg hetente, az nem tér el jelentősen az ajánlott max heti 1 kilótól. Mondjuk ennél többet én nem erőltetnék.
2015. júl. 4. 15:17
7/13 anonim válasza:
Gratulálok! :)
2015. júl. 4. 15:33
8/13 anonim válasza:
Nem! Nagyon jó vagy gratulálok és így továb!!!:-))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!