Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 169cm/70 kg Mennyit kellene...

169cm/70 kg Mennyit kellene fogynom?

Figyelt kérdés
18/f
2015. jún. 26. 17:42
 1/3 anonim ***** válasza:
5-öt még a nyáron aztán jan.1- ig még 5-öt, hogy közben edzel szóval kicsit formálódsz is. :D
2015. jún. 26. 17:48
 2/3 hearl válasza:
Én 13 éves vagyok sportoló 73 kiló és 165 cm .Neked monták hogy nem a súj szám ít hanem a centik mert én nem vagyok kövér egyáltalán sem .hanem nehezek a csomtjaim és iuom is van rajtam .tudni illik az izom nehezebb mint a zsír. De ezt mind 18 évesen tudnod kéne
2015. jún. 26. 18:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha félretesszük a kigyúrt sportemberek világát, és átlaghoz igazítunk, akkor:

Magasság mínusz 100-at nem érdemes túllépni (vagyis nálad a 69-et.) De ez a 69 is akkor ideális, ha kellően izmos vagy hozzá, vagy idősebb korosztály. Egy átlag csontozatú, izomzatú 18 évesnél a magasság mínusz 110 a reálisabb. Ha több a súlya, az nagy valószínűséggel lóg a hasán.

Szóval eldöntheted, hogy:

A) fogysz 10 kilót

B) súly marad, de hurkák helyett vállasodsz, izmosodsz.

C) semmit sem csinálsz, csak öregedsz még, és akkor ugyanezzel az alkattal is a kiválók között leszel.

Szerintem valahol az első és a második verzió között félúton az igazság.

2015. jún. 28. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!