13-14-15 éves lányok, menni kg-t, cm-ek vagytok?

nem mindegy nektek hogy neki miért jobb? Ugyan azzal az energiával, amivel leizéltétek válaszolhattatok is volna neki -.-
Én 15/l vagyok 180 centi, 59 kg, mell 86, derék 64, csípő 90. comb 52 centi. Alapvetően megvagyok elégedve, a mellem lehetne nagyobb, illetve a fenekem feszesebb (formásítani szeretnék)

szia.
14 vagyok, 160 cm 47 kg, mostanában híztam meg és nagyon nem vagyok elégedett magammal :S 5 kg-t szeretnék fogyni tavaszig, aztán még meglátom. 75/b-s melltartót hordok, comb 53 (ezt utálom a legjobban :S), derék: 64..
14/l (:

13/L vagyok.
163 cm/72 kg- izom is van azért, de a hasamat, és a combomat nem szeretem. Onnan szeretnék fogyni vagy feszesíteni. A méreteket nem nagyon tudom :D
És te?
Szia!
14/L 162 cm és 43 kg. Melltartó 70B a többit most nincs erőm megmérni. A mellem lehetne nagyobb, amúgy elégedett vagyok. :) És Te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!