Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kocogás/gyors séta mennyi...

Kocogás/gyors séta mennyi kalória kb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom ezt, hogy lehetne számolni, kérek midnen válaszolót értelmesen :)

169/99 23/L, diéta 13. hónapja most kezdtem kocogni/gyors séta amenynit birok.

úgy 50 perc 5km (igen lehet nevetni elsőre ennyi ment :) )

Úgy váltakozva erőltetett séta/kocogás nagyjábol 2km futás 3km séta megosztva, egyenlőre ennyit birtam (odafelé tüdőm nem birta haza mrá a lábam :D)

Nagyjából ezzel mennyi kalória ég el?

Emellett 3 hónapja napi szinten 10-15km bicikli mérő szerint ott 4-600 kalória közt éget, de úgy tudom a kocogás jobban.

Válaszokat előre is köszönöm :)

2015. jún. 22. 08:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Mit kéne nevetni? 5 km nagyon jó! Nemcsak elsőre!

Én elsőre 1 km-t tudtam futni :) Pedig nincs túlsúlyom sem.

Szerintem a kocogás is kb. 600 kalória egy óra alatt.

2015. jún. 22. 08:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia szerintem ez nagyon szép eredmény elsőre , én ugyanezzel a magassággal 57kg vagyok és max. 10 percig bírom elég izmos lehetsz hogyha ezt meg tudod csinálni :) ajánlom a kalóriaguru nevű oldalt ahol ha megadod a magasságodat és a tömegedet meg hogy hány kalóriát szeretnél elégetni akkor kiadja hogy milyen mozgással hány perc alatt lehet pl. Most gyors sétával 520 kalóriát égettél el de ha futottál is akkor 660at ha felváltva csináltad akkor valahol a kettő között.
2015. jún. 22. 09:27
 3/6 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)

felváltva, előszőr méterben ugy 500m ment kocogva majd séta mig a tüdőm helyre nem állt és váltva 100m-ek (inkább a tüdőm nem birta reggel kicsit hüvős volt.) sajnos nem megy folyamatosan a kocogás.

(fizikai munkát végzek és sajnos hormonok miatt jött fel, kezelés óta megyeget le a süly).

Azért írtam, hogy nem nevetni, mert férfi ismerősőm 110ről indulva is 5km-rel kezdett de folyamatos kocogás most 80nál tart és 10-20km között fut.

A biztatást köszönöm és a normális válaszokért is hálás vagyok. :)

2015. jún. 22. 09:42
 4/6 A kérdező kommentje:
megy le a súly*
2015. jún. 22. 09:43
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem 10 km/ora kocogasra irt az internet 800 kaloriat
2015. jún. 22. 13:04
 6/6 A kérdező kommentje:
igen nem folymatos kocogás az némiképp gyorsabb.. utolsó kilóméternél a lábam sem éreztem :D
2015. jún. 22. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!