8 órás diéta? Próbálta valaki?
Időszakos böjtölés. 8 óra nekem rengeteg, olyat teljesen természetesen csináltam szinte egész életemben. 4-6 órában eszem inkább, persze ettől még nem fogyok, ahhoz kalóriadeficit is kell, én pedig lazán megeszem a súlytartó mennyiségemet félóra alatt, ha kell. Attól még segít nekem az időszakos böjt.
Az evési ablakot oda teszed, ahova jólesik, nekem speciel kb. délután 3 és 7 között van (nem tartom be ilyen szigorúan, mindig eszem, ha éhes vagyok. de eme időszakon kívül nem szoktam az lenni, olykor ezen belül sem, étrend kérdése).
Mivel én délután 1- fél 2 körül eszem utoljára, és másnak olyan 10-kor, ezért minden nap csinálom.
Semmi fogyasztó hatása. Nem is értem, miért lenne.
Intermittent fasting.
Itt is a kalóriadeficit számít, ha 7000 kcal-t eszel és ezt is ócska kajákból, akkor hízni fogsz böjt mellett is.
7 milliárd 300 akárhány millió ember él a Földön. Még gyarapszik is a számunk.
Nem túl sanszos, hogy mindenki szerint mindent jól csinálj, ez belátható? :-)
Én időszakos böjtölök és ketogénezek, de eszembe se lenne beszólni, mert valaki mondjuk reggeltől estig eszik és a kalóriája zöme szénhidrátból jön... Annyiféle ember van, nem lehet mindenkinek ugyanaz jó.
De az emberek nagy része beszólós és megmondós, tapasztaltam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!