Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 8 órás diéta? Próbálta valaki?

8 órás diéta? Próbálta valaki?

Figyelt kérdés
van valami igazság alapja? a lényege, hogy van egy 8 órás ciklus, amikor ehetünk, és egy 16 órás, amikor már nem. tehát pl reggel 9-től 17-óráig.
2015. jún. 17. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
Én fogytam 30 kilót és sehonnan se ment le semmi megmértem
2015. jún. 17. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Időszakos böjtölés. 8 óra nekem rengeteg, olyat teljesen természetesen csináltam szinte egész életemben. 4-6 órában eszem inkább, persze ettől még nem fogyok, ahhoz kalóriadeficit is kell, én pedig lazán megeszem a súlytartó mennyiségemet félóra alatt, ha kell. Attól még segít nekem az időszakos böjt.

Az evési ablakot oda teszed, ahova jólesik, nekem speciel kb. délután 3 és 7 között van (nem tartom be ilyen szigorúan, mindig eszem, ha éhes vagyok. de eme időszakon kívül nem szoktam az lenni, olykor ezen belül sem, étrend kérdése).

2015. jún. 17. 17:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Mivel én délután 1- fél 2 körül eszem utoljára, és másnak olyan 10-kor, ezért minden nap csinálom.

Semmi fogyasztó hatása. Nem is értem, miért lenne.

2015. jún. 17. 18:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Intermittent fasting.

Itt is a kalóriadeficit számít, ha 7000 kcal-t eszel és ezt is ócska kajákból, akkor hízni fogsz böjt mellett is.

2015. jún. 17. 18:53
 5/9 A kérdező kommentje:
a kalória deficit rendben is van, egyik ismerősöm csinálja így, és meglepődött azon, hogy én reggel 7kor reggelizek, este 7kor pedig még vacsorázok. és szerinte ez így nem jó.
2015. jún. 17. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:

7 milliárd 300 akárhány millió ember él a Földön. Még gyarapszik is a számunk.

Nem túl sanszos, hogy mindenki szerint mindent jól csinálj, ez belátható? :-)

2015. jún. 17. 22:20
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 jogos! :)
2015. jún. 17. 22:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Én időszakos böjtölök és ketogénezek, de eszembe se lenne beszólni, mert valaki mondjuk reggeltől estig eszik és a kalóriája zöme szénhidrátból jön... Annyiféle ember van, nem lehet mindenkinek ugyanaz jó.

De az emberek nagy része beszólós és megmondós, tapasztaltam már.

2015. jún. 17. 22:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem halkan: este hét és reggel hét között 12 óra telik el...
2015. jún. 18. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!