Szerintetek elég ennyi mozgás?
Figyelt kérdés
Nem akarok olyan sokat fogyni, "csak" 6-7 kilót.3 napja kezdtem a fogyókúrát,minden nap ezeket csinálom:1-másfél óra foci elég intenzíven,20-25 perc szobabicikli egész intenzíven tekerek alatta 10-11 km-t kb 27-28 km/h val,csinálok 100 lebegő felülést,50 fekvőtámaszt és 80-100 törzsemelést, persze az utóbbi 3at felváltva.Ezek mellett 900-1000 kcal-t eszek,iszok.Elég ez? Bocs,ha hosszú voltam.2010. febr. 28. 20:12
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez bőven sok. nekem még végigolvasni is megterhelő volt.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem kellene ennyire intenzíven csinálnod, mert nem fogsz fogyni.
De te tudod.
3/6 anonim válasza:
hát ja. Ettől úgy fog kinézni mint egy díjbirkózó.. xD
4/6 anonim 

válasza:

Ha alacsony kalória bevitel mellet többet tornázol,akkor nem fogyni,hanem hízni fogsz.A szervezted úgy fogja fel mindha éheznél,és raktározni kezd.
Napi 30-40 perc mozgás elég,főleg ha nem vagy az a helyben ülős tipus.
Tehát a mozgást csökkentsd.A biciklizés is elég lenne,de ha szeretnéd a többi gyakorlatot is csinálni,flezd meg a mennyiséget.
5/6 maundrel 

válasza:

sztem a mozgásoddal nincs semmi probléma, de minimum 1200 Kcal egyél egy nap...ez alá nem igazán kéne menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!