Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aerobikkal fogyhatok?

Aerobikkal fogyhatok?

Figyelt kérdés
saját koreografiaban csinalom tehat ugri bugri... lenne idom heti 7 alkalommal is 40 percet + emellett tornazok is sajat testsullyal. a lenyeg hogy fogyjak es izmosodjak is
2015. jún. 15. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:

egyszerre a kettő nem megy,vagy először fogysz,vagy izmosodsz

döntsd el aztán kapsz válaszokat

2015. jún. 15. 20:48
 2/7 anonim válasza:

Szerintem az előző válaszolónak nincs igaza :) Minnél több izmod van annál többet égetsz, és ha sportolsz izmosodni fogsz.

Heti 7 alkalom az sok, pihentetni kell az izmokat :) Én tudom,, hasonlót csináltam és most sok baj van a lábaimmal.

2015. jún. 16. 03:32
 3/7 anonim ***** válasza:
de ha komoly izmosodást szeretne akkor nem lehet egyszerre a kettőt mert más az étrend,alap izmosodás lesz de nem tudjuk hogy neked mi a célod,nem ehetsz tömegelésné 1200 kaloriat
2015. jún. 16. 10:44
 4/7 A kérdező kommentje:
tulajdonkeppen csak egy szep sportos alakot szeretnek :)
2015. jún. 16. 21:00
 5/7 anonim válasza:
Aerobikkal nagyon jó alakot lehet csinálni! Szerintem a te célodnak tökéletesen megfelel!
2015. jún. 17. 13:46
 6/7 A kérdező kommentje:
de mondtam mar hogy fiu vagyok? ez fiuknak is jo? es a heti 3 edzes?
2015. jún. 17. 16:29
 7/7 anonim ***** válasza:

fiúnak is nagyon jó,nincs nemhez kötve

ha lefogysz akkor jobban fogsz kinézni de utána kellene izmost is növelni,ha nincs rajtad elegendő

2015. jún. 17. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!