Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Étvágycsökkentő készítményt...

Étvágycsökkentő készítményt keresnék, de mit?

Figyelt kérdés

Nem kérek lehurrogást, meg hogy fejben dől el.

Tudom, és nem így akarok lefogyni.

Csak szeretném megtartani a súlyom.

Kaptam egy új gyógyszert, aminek jellemző mellékhatása, hogy növeli az étvágyat, a használója jóval többet eszik (utána olvastam, sajnos mindenki hízásról számolt be.)

Ezt szeretném kivédeni...

2015. jún. 9. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Állítólag az Ördögnyelv kapszula nagyon jó. Vagy pedig mindig rágcsálj valami zöldséget, gyümölcsöt a főétkezések között, vagy vamailyen diófélét.
2015. jún. 9. 20:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom, hátha.
2015. jún. 9. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:

garcinia cambogia

gymnema sylvestre

2015. jún. 9. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Növényi hatóanyagokból mindenkinek más jön be, ami nekem elveszi az étvágyamat az lehet másnak nem.

Amúgy stimuláló drogok, amfetaminok teljesen kiütik az éhségközpontot, de akkor meg nem eszel, be vagy állva és szétcseszed a testedet, pár hónapos távlatban akár.. nem biztos hogy jó.

Hoodia valami növényi kivonat, szokták ajánlani.

Bár én nem igazán tudom elképzelni, valaki kevesebbet eszik mert csökken az étvágya, oké. De ha szarul eszik valaki, továbbra is gabonákat, tejtermékeket, ezek megbetegítik, akkor tényleg fogyás lesz a csökkent kalóriabevitellel? Hát végülis jó esetben ilyen is lehet, rossz esetben ugyan már, csak még tápanyaghiányosabb lesz a szervezet, persze maga a súlyvesztés az reális lehet.

Szerintem kellene tolni napi 2 étkezést, ezzel valószínűleg nem eszi túl magát az ember fia/lánya, de az legyen minőségi: zöldség alapú, gabona és tejmentes. Tartalmazzon teljesértékű állati fehérjéket, mehet hús, szalonna, belsőségek..

2015. jún. 10. 09:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Fogyasztok gabonát és tejterméket, de kcal számlálással (amibe nálam beletartozott a ch/fehérje/zsír arány betartása is), fogytam le 15 kg-ot, amiből olyan 5 kg, ami instabil, az a 10 kg nem jött vissza. Ha éreztem, hogy kicsit több, jobban figyeltem.

(Cukrokat, finomlisztes dolgokat továbbra is minimálisan eszek.)

Az általad említett dolgokhoz volt "szerencsém", ismerem az anfetamin származékok hatását :S

Alapjáraton nincs farkasétvágyam (max néha, de annyi belefért eddig is), viszont a gyógyszer automatikusan azt okoz, így marad a kísérletezés :/

2015. jún. 10. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!