Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Étvágycsökkentő?

Étvágycsökkentő?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani HATÁSOS étvágycsökkentő kapszulát vagy valami szert? Nem feltétlen fogyni szeretnék, csak legalább stagnáljon a súlyom, ne gyarapodjon tovább.. 164 cm vagyok és 58-59 kg... Nyáron még 50 voltam :( Úgyhogy ha már lefogyni nem tudok (tanfolyam mellett nincs időm mozgásra, hazaérek este 5-6-ra, és örülök ha leülök egy kicsit tv-zni, pihenni), akkor legalább ne hízzak tovább. Észre vettem, hogy sajnos gyakran megéhezem. 1-2 óránként éhes vagyok, sokszor megállom, hogy ne egyek, de néha nem sikerül. Tudnátok valami HATÁSOS étvágycsökkentő szert ajánlani? (Kérem az olyan kommentekkel, hogy "csodaszerek nem léteznek" és hogy "lusta tehén, menj mozogj" stb.. kíméljetek)
2014. jan. 7. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
A gyomorba 2-3 órai rendszerességgel kell juttatni valamit. Ez folyadék, vagy kis kalóriatartalmú étel (pl. gyümölcs vagy zöldség, fehérje) legyen. TV előtt szigorúan csak inni lehet.
2014. jan. 7. 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Ha normálisan kajálnál és nem ennél össze minden sz@.rt,akkor nem volna ilyen problémád.Azért vagy mindíg éhes,mert ezektől az ótvar kajáktól ugrál az inzunlinszinted. Ja és csodaszerek nem léteznek...
2014. jan. 7. 22:10
 3/4 gelazso ***** válasza:

éhgyomorra fekete tea,

miért nem szeretnéd a "mozgáss" választ?

2014. jan. 7. 22:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Csodaszerek márpedig nem léteznek. Csak egy tanácsom van számodra: lusta tehén menj, mozogj!
2014. jan. 13. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!