Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek ami nem hizlal?...

Mit egyek ami nem hizlal? Mondtok 1-2 dolgot?

Figyelt kérdés
Nem ételekre gondoltam, hanem valami nassolni valóra. Nem fogyókúrázom, csak mostanában eléggé megvonom magamtól a kaját. De nem bírom ki, hogy néha ne egyek valami nassolni valót. A mogyorú meg dio, meg ilyesmik mennyire hizlalnak? Vagy gyümölcsöket?
2015. jún. 7. 15:12
 1/3 anonim válasza:
Egyél sovány túrót édesítőszerrel, gyümölcsökkel. Nagyon finom nasi. Én cukorbeteg vagyok, ezért szoktam ilyet enni.
2015. jún. 7. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem vészesek. Alacsony inzulinválaszuk van, ellenben a tejtermékekkel..

Viszont magas az olaj tartalmuk, nehéz megítélni ez gond-e.

Készíthetsz tojásos édességeket is, xilittel vagy eritrittel krémeket, habokat. Eléggé ártatlan édességek. Csokis tojáshab, tojássárgája krém..

2015. jún. 7. 15:39
 3/3 anonim ***** válasza:

A dió jó cucc, s ha alapból megvonod magadtól az ételt, kell is a kalória... Az van benne rendesen, de főleg zsír formájában :) A magában nassolását el kell felednem, ha fogyni akarok, más formában azért ehetem óvatosan, a napi összbevitel számít. De aki amúgy nem eszik sokat, annak könnyedén beleférhet, főleg, ha nem marokszámra eszi az ilyesmit.

A normál gyümölcs nekem "hizlalóbb", mint a dió, mivel plusz kalóriát ad s éhes leszek tőle, a hormonális hatása és a tápanyagtatalma miatt is sokkal jobb az olajos mag, de persze kinek mi tetszik. Én is eszem gyümölcsöt, mert jólesik. A bogyósok tipikusan nem is annyira szénhidrátosak, még kifejezetten szénhidrátszegény diétában is mehetnek (a szénhidrátosabbak is, csak kicsi mennyiségben), másoknál főleg, csak a nagy mennyiség nem célszerű általában.

Én olykor kalóriaszegény pudingokat eszem, konjac liszttel. Humoros cucc. Bár nassolásra igazából nincs szükségem, csak megfelelő evésre.

2015. jún. 7. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!