Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyak 5kg-ot le? HELP.

Hogyan fogyak 5kg-ot le? HELP.

Figyelt kérdés

167cm és 58kg vagyok.

nem vagyok megelégedve magammal.

minimum 3-5kg-t fogyni szeretnék, nagyon gyorsan.

kibírok 1napot kaja nélkül is, báár egy harapás valamiből mindig lecsúszik.

este 3oo-3oo-at gyúrok a lábaimra, és 25o-3oo felülést csinallok. emelett még napközben is,ha van időm, és általában van.

kint sportolni még nem nagyon lehet, mer nagy a sár, max az udvaron labdázni. konditerem nincs a közelben.

a sportot imáádom főleg a labdajátékokokat(röpi,foci,kosár stb..)

szívesen megyek futni is,de magam nem akarok más meg lusta rászanni magát.

Hogyan fogyjak le, és mennyit tudnék leadni 1hónap alatt??

PLS sokan írjatok,nagyon érdekel a dolog, mer féllek,hogy ha nem fogom látni a fogyás jeleit elfogy az akaratérőm.:((

:)) 14.l

2010. febr. 27. 14:50
 1/10 anonim válasza:
0%
Ne egyel es sportoj sokat!
2010. febr. 27. 14:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 14éves vagy tehát mindnekép egyél napi 4-5 alkalommal egészséges ételeket az hogy nem eszel abszolut nem megoldás mert nem a zsirt bontja a szervezeted hanem az izmot akár szélsőséges esetben a szivizmot is! Zsírégetés legjobb az aerobik, a futás és a szobabicigli ha erre van lehetőséged heti 4-6 alkalommal egy óra látványos eredményhez vezethet! De ehez energie kell ahoz pedig enned kell! Miondja le a fehér lisztről cukorrol édességről de a gyümölcs zöldség fehér hus és sok folyadék a diéta alatt is nagyon fontos!
2010. febr. 27. 15:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek a második válasszal.
2010. febr. 27. 16:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Így van, 2 kommentre figyelj! Enned kell rendszeresen, ő már leírta miket.Felüléstől nem lesz laposabb hasad, csak izmosabb.És ha leakarsz fogyni, egyedül is elfogsz menni futni!
2010. febr. 27. 23:11
 5/10 A kérdező kommentje:
koszi.igazad wn. enni fok kis mertekekben napi 4-5 alkalommal es ha mas nemjon akkor magam fogok futni menni :)
2010. febr. 27. 23:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia a második vagyok! Örülök hogy enni fogsz és a futás is nagyon jó! Ne aszfalton fuss mert az nem tesz jót a térdednek! Ha elején nehezen szánod rá magad a futásra akkor a bicó is jó a lényeg hogy kitartóan csináld ne csodát várj hanem a kemény munka ereményét!
2010. febr. 28. 09:31
 7/10 A kérdező kommentje:
:) máár egyszer futottam 2hónapig(nyáriszünet), és kb.1o kg-t le is fogytam :)
2010. márc. 1. 20:55
 8/10 timido ***** válasza:
szió, sikerült fogynod?
2010. aug. 16. 10:35
 9/10 A kérdező kommentje:
helóó.igazából nem. 58 alá sehogyse tudok menni :(
2010. aug. 17. 02:12
 10/10 timido ***** válasza:

oh :(

én 167 cm vagyok és 57-58 kiló. célom 54 ig lemenni :)

2010. aug. 18. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!