Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudom legyőzni az evéskén...

Hogy tudom legyőzni az evéskényszeremet?

Figyelt kérdés

mindig elhatározom,h mostmár nem zabálok össze mindent, nem csokiért, kekszért és forró csokiért nyúlok ha valami bajom van ,de egyszerűen nem megy! gyenge vagyok! hogy bírjátok sokan,h 6 után nem esztek semmit? rám ha rám jön (és sajnos napi szinten kivagyok lelkileg) képes vagyok benyomni 3 tábla csokit. nagyon szeretnék fogyni de nincs akaraterőm! elhatározom és még aznap kb. 11kor fel is adom.

nem tudom mit használna. a leki problémám nem megoldható és nehezen dolgozom fel. Továbbá nincs önbizalmam.

2010. febr. 26. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Egyszerű lakatold le a konyhát és spájzot. 6 után nem tudsz bemenni védd időzárral!
2010. febr. 26. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az is jó megoldás lehet, hogy minden nap kapsz egy kis csokit, nasit, de csak egy kis szeletet (nem egy egész táblát, csak egy kis csíkot) Ha lehet, akkor ezt mindenképpen délelőtt fogyaszd el. A legjobb persze az lenne, ha egyáltalán nem lenne édesség, de kis mértékben jó, mert vannak benne tápanyagok (a jófajta csokiban, nem a tejmasszában) és a boldogsághormont is növeli.

Ha éhes vagy, igyál meg egy pohár vizet vagy üres teát.S attól tele lesz a gyomrod.

Ha hat után éhes vagyok, akkor egy kis darab sajtot szoktam enni.

Mondjuk most bűnözni fogok, mert alapesetben 6-kor van egy aktimel és utána semmi, de most raktam be a sütőbe (sütőzacskóban) zöldségeket (sárgarépa, lila hagyma, fokhagyma, gomba) Sosem csináltam ilyet még, remélem jó lesz.

S még csak annyit, hogy már azzal is sokat érsz, ha estére, még ha az 8-fél 9 körül is van, olyanokat próbálsz enni, ami nem nehéz, de mégis telít. (főtt tojás, felvágott, virsli, saláta) Persze ezt ne mind egyszerre, de szigorúan kenyér nélkül.

Én minden nagyböjtben kiteszek a polcomra egy tábla csokit (a kedvenc rizses milkát , vagy mást) és ahhoz nem szabad hozzá nyúlni. (illetve nem csak ahhoz, más csokihoz sem) Más azt mondja, önkínzás, de szerintem erősíti az akaraterőmet és le tudok róla mondani.

2010. febr. 26. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
először is mikor vásárolsz próbálj csak egészséges kajákat venni és azt a pénzt amit nassra költenél gyűjtsd egy perselyben.(hónap végén pedig vegyél magadnak valamit belőle(nem kaját!) ha nagyon kívánsz édeset akkor keverj össze egy kis natúr joghurtot kis édesítőt, esetleg fahéjat. én lenmagot is teszek bele, és nagyon finom. vagy egyél meg 1 almát (én azt is fel szoktam kockázni rá egy kis fahéj plusz édesítő. a másik dolog az a tea, én azt szoktam csinálni hogy megiszok egy nagy bögre teát és ha tényleg éhes vagyok utána akkor eszek egy kicsit. a 6 utáni nem evés pedig hülyeség. az a lényeg hogy estefelé már csak fehérjét egyél. amúgy meg napi 5-6 kis étkezés, akkor sosem vagy éhes és nem fogod felfalni a hűtőt és nem fogsz állandóan nassolni. ha tudatosan megtervezed hogy 3 óránként eszel egy kicsit akkor nem fog állandóan a nassoláson járni az eszed.
2010. febr. 26. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Addig csinálod a nasizgatást,amíg úgy elhízol,hogy jól megutálod magad. Akkor majd menni fog a fogyókúra,ne aggódj! Bocs,de sok ember igy van ezzel,aztán meg sirnak,hogy milyen kövérek,és milyen nehéz lefogyni,de muszáj,mert tükörbe már nem birnak nézni... :( Én is igy voltam,aztán kinszenvedések árán leadtam,amit évek alatt felszedtem úgy,ahogy most te fogod,ha igy folytatod!!
2010. febr. 27. 15:24
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

puffasztott rizst lehet enni este 6 után, vagy inkább mást egyek ha már nagyon nem bírok magammal mert a pufi rizs is szénhidrát?

2010. febr. 28. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!