163 vagyok,49 kg. , feszesíteni szeretnék. Ha RR 2009es DVDjén a 20 perces blokkokat csak heti 1szer (mx.2szer) tudom végigcsinálni, lesz eredmény? És ha igen, mennyi idő múlva?
Fogynom nem kell, csak feszesíteni. :)
18L

20 perces blokkokat (amiből 3 van: popsi, comb, has) heti 1- vagy 2szer.
Érted?

Miért nem írtad le nyomorék, hogy akkor most hány "blokkot" is csinálsz?
Szopjuk ki a kisujjunkból: Hogy te épp mennyit csinálsz?
Lefogytad már az agyadat is?

Nyomorék lennék???
Te pedig nagyon kedves és művelt...
Aki csinálta már Réka 2009es DVDjét, az tudja jól, hogy 3 20perces blokkot tartalmaz.
És én az ők véleményükre voltam kíváncsi, nem pedig a hozzád hasonlókéra.
Lehet a te agyadat a háj lepte be, legalábbis nagyon úgy tűnik, már bocsi...
Újonnan minden nap tornázom, 50 hasizom, 50 hátizom, 50-50 lábemelés oldalra (lefekve), 50-50 lábemelés térdelőtámaszban (fenékre :D), 50-50 "guggolás", vagyis combra torna úgy, hogy az egyik lábamon van a hangsúly. :D
Szörnyen leírtam. :DD
Ha ennyit tornázom minden egyes nap, jó??
Mennyit fogok feszesedni és mennyi idő alatt?
hello énis igy vagyok vele,feszes testet szeretnék.
nekem nincs időm tornázni de rubint rékázok és gépeken is edzek.rubint rékából hetente 4x-5x,minden nap más blokk,hétvégén a 40perces.és hát kezd hatni,de lehet a gépek miatt mert nemrég kezdtem el a gépeken is tornázni..és ha jó idő lesz mehetsz futni és minnél több sport.hajrá

Szia! Szerintem naponta vagy minden másnap csinálj meg egy 20 perces blokkot. Azt a 20 percet hidd el más felesleges dologgal is eltöltenéd, személy szerint én a híradót nem nézem meg, hanem tornázom. (Tudom ez ciki, de hát valamit valamiért. :) Hétvégén meg viszonylag több időd van, nem kell suliba menni, akkor megcsinálhatsz 2 blokkot is egymás után, ha birod.
Hogy mikor lesz eredmény azt így látatlanba nehéz lenne mondani, meg ez nagyrészben egyénfüggő is. De azért a legtöbben azt mondják, hogy 3 hónap után már látványos a változás.
Sok sikert, és kitartást az edzéshez! :)
Köszi a válaszokat! :)
Végülis én már formásodtam, feszes is kezdtem lenni :), de hát sosem elég. :D
És ha annyit tornázom, amit leírtam??
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!