Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 163 vagyok,49 kg. , feszesíten...

163 vagyok,49 kg. , feszesíteni szeretnék. Ha RR 2009es DVDjén a 20 perces blokkokat csak heti 1szer (mx.2szer) tudom végigcsinálni, lesz eredmény? És ha igen, mennyi idő múlva?

Figyelt kérdés

Fogynom nem kell, csak feszesíteni. :)

18L

2010. febr. 26. 15:20
1 2
 1/11 maundrel ***** válasza:
20 perc torna heti egyszer?? most ugye viccelsz.. talán 2-3 év múlva lesz eredménye .. talán ... inkább kezd heti 3 - al, és tartson minimum 40 percig, később emelheted 1 órára, majd ha már belejöttél akkor lehet heti 4-5X egy órát egy héten
2010. febr. 26. 15:27
 2/11 A kérdező kommentje:

20 perces blokkokat (amiből 3 van: popsi, comb, has) heti 1- vagy 2szer.

Érted?

2010. febr. 26. 15:29
 3/11 anonim ***** válasza:
28%

Miért nem írtad le nyomorék, hogy akkor most hány "blokkot" is csinálsz?

Szopjuk ki a kisujjunkból: Hogy te épp mennyit csinálsz?

Lefogytad már az agyadat is?

2010. febr. 26. 16:34
 4/11 maundrel ***** válasza:
(1.vagyok). értem . szóval akkor heti 1-2 X kb. egy óra. hát attól ez még mindig kevés. -de kezdetnek jó- én heti 4X Béres Alexandra dvd-ire tornázom, a köztes napokon, Czanik Balázs, Norbi+ Jóga. A szombat pihenőnap. Diétázni nem diétázom, csak figyelek mit eszem és mikor. Így 4 centivel lettem "karcsúbb" egy hónap alatt + izmosodtam, de azért még nem sok minden látszik. Szandi az egyik dvd-jén mondja hogy ha (kb) heti 4 X tornázol + végzel egyéb mozgásokat mint: taposás, bicaj vagy futás+ figyelsz a kajára akkor 3 hónap alatt már igen-igen látszódni fog a változás. ebből szerintem már tudsz kalkulálni.
2010. febr. 26. 17:04
 5/11 maundrel ***** válasza:
(1.vagyok). értem . szóval akkor heti 1-2 X kb. egy óra. hát attól ez még mindig kevés. -de kezdetnek jó- én heti 4X Béres Alexandra dvd-ire tornázom, a köztes napokon, Czan
2010. febr. 26. 17:05
 6/11 A kérdező kommentje:

Nyomorék lennék???

Te pedig nagyon kedves és művelt...

Aki csinálta már Réka 2009es DVDjét, az tudja jól, hogy 3 20perces blokkot tartalmaz.

És én az ők véleményükre voltam kíváncsi, nem pedig a hozzád hasonlókéra.

Lehet a te agyadat a háj lepte be, legalábbis nagyon úgy tűnik, már bocsi...

2010. febr. 26. 21:24
 7/11 A kérdező kommentje:

Újonnan minden nap tornázom, 50 hasizom, 50 hátizom, 50-50 lábemelés oldalra (lefekve), 50-50 lábemelés térdelőtámaszban (fenékre :D), 50-50 "guggolás", vagyis combra torna úgy, hogy az egyik lábamon van a hangsúly. :D

Szörnyen leírtam. :DD

Ha ennyit tornázom minden egyes nap, jó??

Mennyit fogok feszesedni és mennyi idő alatt?

2010. márc. 20. 14:25
 8/11 anonim válasza:

hello énis igy vagyok vele,feszes testet szeretnék.

nekem nincs időm tornázni de rubint rékázok és gépeken is edzek.rubint rékából hetente 4x-5x,minden nap más blokk,hétvégén a 40perces.és hát kezd hatni,de lehet a gépek miatt mert nemrég kezdtem el a gépeken is tornázni..és ha jó idő lesz mehetsz futni és minnél több sport.hajrá

2010. márc. 20. 18:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem naponta vagy minden másnap csinálj meg egy 20 perces blokkot. Azt a 20 percet hidd el más felesleges dologgal is eltöltenéd, személy szerint én a híradót nem nézem meg, hanem tornázom. (Tudom ez ciki, de hát valamit valamiért. :) Hétvégén meg viszonylag több időd van, nem kell suliba menni, akkor megcsinálhatsz 2 blokkot is egymás után, ha birod.

Hogy mikor lesz eredmény azt így látatlanba nehéz lenne mondani, meg ez nagyrészben egyénfüggő is. De azért a legtöbben azt mondják, hogy 3 hónap után már látványos a változás.

Sok sikert, és kitartást az edzéshez! :)

2010. márc. 20. 18:15
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Végülis én már formásodtam, feszes is kezdtem lenni :), de hát sosem elég. :D

És ha annyit tornázom, amit leírtam??

:)

2010. márc. 20. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!