A gyrosban milyen hús van?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van csirkemellből készített gyros, vagy pulykamellből készített, de én a "legáltalánosabbra" gondolok (nincs kiírva a gyrososnál, pl. Örs vezér téren) hogy miből készül.
Nagyon szeretem azt a húst, ami benne van. Ha eszem gyrost, akkor szósz nélkül kérem, a pitát meg meghagyom, de azt a húst nagyon imádom!
(Tudom, zsírba megy bele, amikor leszelik, így zsírosabb, nem száraz csirkemell)
Nem eszem gyakran, csak havonta 1-szer, és akkor is, ha edzettem aznap.
Milyen hús az, ami benne van? Mert lehet én is vennék a boltban.
2015. máj. 27. 21:39
1/14 A kérdező kommentje:
Lehet, más csoportba kellett volna tennem (Ételek kategória) csak megszokásból írok ide, mert mindig ezt a topicot nézem!
2015. máj. 27. 21:40
2/14 anonim válasza:
az eredeti bárányból van, de kapsz csirkéből, disznóból is. Ha a pita nem kell akkor kérj gyros tálat csak a hússal és salátával (ott hasábburgonya lenne mellé, de azt el lehet hagyni)
3/14 A kérdező kommentje:
Az bárány?:O
Ami a nagy nyárson van, és forog, és szelik le belőle a húst.
2015. máj. 27. 21:47
4/14 anonim válasza:
A legtöbb helyen csirkéből készítik, de szerintem ha megkérdezed az árust, megmondja.
5/14 anonim válasza:
Szerintem ami neked izlik az nem bárány - a bárány gyros elég drága - hanem disznó. és a fűszerezéstől/sütéstől olyan finom. Te hiába veszel húst a piacon, nem lesz ugyanolyan íze
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. máj. 27. 22:06
7/14 anonim válasza:
Megnéztem a neten, találtam pár cikket erről a helyről (honlapjuk nincs) de nem írnak semmit a húsról, ezért azt hiszem, hogy valóban sertés. a csirkét külön ki szokták írni és a bárányt is
8/14 anonim válasza:
Az eredeti barany de mivel itt nem vagyunk megszokva a baranyhoz igy beletesznek akarmit, diszno, tyuk, kutya, maffia altal eltuntetett szemelyeket ...ki tudja mi van abba, regen szerettem a gyrost de most mar inkabb tartozkodom a husfogyasztastol ... Foleg a daralt hustol
9/14 anonim válasza:
ami nagy és forog, az disznaj szokott lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!