Hogy hatásosabb a szobabicikli?
Figyelt kérdés
Pulzuskontrollos, zsírégető tartományban tekerek. Melyik a jobb? Ha minden nap 60 percet vagy ha kétnaponta 75-90 percet biciklizek? Csak zsírégetés a célom.2010. febr. 26. 08:39
1/5 anonim válasza:
Elég ha hetente 2-3x tekered zsirégetős tartományban. Nem kellene mindennap, ugy lehet kétnaponta.
2/5 anonim válasza:
HA nem tornázol vagy edzel mellete mást akkor a napi 1 óra nagyon kevés a kénaponta 75 és 90 perc meg mégkevesebb, ha mozogsz mellete mást is akkoris egy nap legalább 75! percet tekerj! Hidd el meglesz az eredménye! Persze csak a megfelelő étkezéssel! Én 5 napja tekerek napi másfél órát és már lejött 4 kiló! Neked is sok siekert és kitartást!
3/5 anonim válasza:
Ha minél jobb eredményt szeretnél elérni, akkor végezz ún. kardio-edzést. Ez nem más, minthogy pl.:1 percig nagy intenzitással, teljes erőbedobással tekersz, majd fél-1 perc pihi és újra 1 perc intenzív mozgás és így tovább.
Itt többet megtudhatsz [link]
4/5 anonim válasza:
Én anno a Spektrumon láttam erről egy témát (egészségünk - tények, tévhitek), hogy 20 perc biciklizés elegendő úgy, hogy 8 mp teljes erőbedobással tekerés, 12 mp lassú tekerés, majd megint gyors, stb. Eredményről nem tudok beszámolni, mert nincs szobabiciklim.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. febr. 28. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!