Ha a zsír átalakul izommá a súly nem csökken?
A zsir SOSEM alakul át izommá
Ha fogyásról beszélünk, ha izomfelszedésről, a zsir nem fog magától eltűnni. Ahoz futnod, usznod, kerékpároznod, aerobicoznod kell, és megfelelően diétázzál is, mert másképp a zsir nem tűnik el ! Van akinek nem okoz gondot ha az izom fölött egy közepes zsirréteg is van, az viszont biztos, hogy nem m1 szal ha téged zavar akkor érdemes diétában és rendszeren mozgásban gondolkozni, a súlyozás nem elég !!!
( első válaszoló vagyok )
Igen, az tökéletes lesz. Lehet, hogy 1páran azt fogják mondani, hogy nem szabad ilyen szélsőséges lenni, de nagyonis hasznos. Én tavaly nyáron 18 kilót adtam le zsirból azzal, hogy elhagytam a kenyeret meg a krumplit. És nő vagyok, tehát nekem még nehezebb zsirt leadni. De sikerült és 1 cseppet se bánom. Készitettem egy képet a testemről ( na jó, egy rövid nadrág volt rajtam csak, de csak a nyakamig látszodtam ) amit kiraktam az MSNen és mindenki kérdezte, hogy " ez a jó pasi a barátod ? " aztán értettem meg, hogy azt hitték, hogy a képen egy pasi teste van, mert annyira zsirtalan volt
Hidd el, megéri ! És csak a kenyeret meg az ilyen " pufi " dolgokat kell elhagynod, a zöldség, hús, gyümölcs, tengeri herkentyűk, stb. az mehet ! A szénhidrátok engem úgyis csak álmositanak, jobb nélkülük
Első ( és második ) válaszoló vagyok
Köszönöm az elismeréseket :-)
A pufi dolgokon én a krumplit,a kenyeret és bármilyen tésztafélét értek. Puffasztott rizs....ez a te döntésed. Én ha jól emlékszem volt amikor müzliszeletet fogyasztottam, az volt az egyetlen ilyen fajta szénhidrát amit megengedtem magamnak, de nagyon ritkán
Én különben amikor erre az útra szántam magam akkor megvolt hozzá a kellő lendületem : a hátam mögött volt egy kudarcokkal teli év, egy fontos személy elvesztése, egy súlyos depresszió, jobban mondva a hátam mögött voltak és 1ben még magamban is hordoztam őket. Az ember akkor gondolkozik és cselekszik a legészszerűbben amikor a legrosszabbul érzi magát. És ennek a folytonos búskomorságnak köszönhetően elértem, amit még sose hallottam, hogy más elért volna.
Sajnálom, hogy ilyen hosszúra sikeredett, csak azt akartam hangsúlyozni, az én helyzetemben egyszerű volt minden ilyen kétes kajáról lemondani és máig se bánom, mert nem biztos, hogy elértem volna ugyanazt az eredményt. DE nem akarok senkit befolyásolni, végülis énis egy olyan úton fogytam le, amivel 100 orvosból 1 sem értett volna egyet, de szerencsém volt. Ugyanezt kivánom nektek is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!