Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Udv! Tudnatok janlani valami...

Udv! Tudnatok janlani valami jo fogyo kurat? 15/F

Figyelt kérdés
Kozel 170 cm vagyok es ugyszint kozel 90 kg,amit nagyon leszeretnek adni.Nem vagyok kover (meg)inkabb moletnak tartom magam.Az a gond hogy nincs sok kitartasom ezugyben.De ennek ellenere probakozok. Ajanlanatok valami hatasosat? Elore is koszonom!

2015. máj. 18. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Az egészséges táplálkozás és a testmozgás a leghatásosabb, bár gondolom ezt te is tudtad, csak lusta vagy hozzá, hogy betartsd. Tunyulni könnyebb....
2015. máj. 18. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Életmódváltás, kalóriadeficit, mozgás.

Hogy milyen étrend való Neked, azt nem tudhatom, ahogy azt sem, hogy mit tudsz megvalósítani és mit vagy hajlandó... De nem is egyformán reagálunk ugyanarra az étrendre. Első körben iktasd ki a legproblémásabb és felesleges ételeidet, a legtöbb embernél van ilyen.

2015. máj. 18. 22:26
 3/3 anonim válasza:

Találj magadnak egy sportot ami hozzád való. Én mindig azt szoktam mondani hogy amennyiféle sport létezik a világon valamelyikhez muszáj vonzódnia az embernek. Én is így kezdtem, nekem a box adta meg a testi lelki békémet. Azért is jó egy ilyen magadnak választott sport mert ezt nem csak azért csinálod hogy "na végre letelt az 1-2 óra edzés mehetek haza a gép elé" hanem idővel szenvedélyként tekint rá az ember, és észrevétlenül is úgy ráállsz a dologra hogy mindent megteszel hogy jobb legyél benne, változtatsz az ÉTRENDEDEN is, - eat clean fight dirty - hogy az állóképességed is növekedjen stb. Nekem is sikerült így fogynom, de mindemellett azért a box nem egy sakk vagy darts, így fizikailag és szellemileg is rengeteget fejlődtem, azóta abbahagytam már bizonyos okok miatt de annyira belém verődött az állandó mozgás szokása hogy konditerembe azóta is sűrűn lejárok, ősztől pedig elkezdek taekwondo-zni is :) Nézegess utána a neten sportoknak hogy mi az ami tetszik, de az is elég ha veszel konditerembe havi bérletet és lejársz minden nap (!) nem sokat, max. 1-1,5 órát edzeni, emellett figyelsz a kajálásra.

Fehér kenyér helyett teljes kiőrlésű kenyér, egy szelet csoki helyett egy alma, sok rostot tartalmazó kaját egyél ami tápláló és mégis egészséges stb.

2015. máj. 19. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!