Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki próbálta már a limonádé...

Valaki próbálta már a limonádé-diétát, amikor 1-2 hétig semmi étel, csak limonádé? Működik?

Figyelt kérdés
2015. máj. 17. 11:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni, nem fog izmot bontani, mert el sem fog jutni addig a szintig. Csak vízzel + citrommal 3-4 nap alatt bekómál a cukor és ch hiány miatt, az inzulinháztartás rövid idő alatt megborul, ami egyenes út a kórházba.
2015. máj. 17. 17:30
 12/15 anonim ***** válasza:

Már miért kómálna be, ha nem beteg? Ketózisba kerül, kicsit furán érzi magát, annyi. Engem sem vittek kórházba, amikor 4,5 napig nem ettem, de rosszul se voltam, csak furán. (Kíváncsi voltam, no. Ma már paranoid módon védem a fehérjebevitelemet, de akkoriban nem voltam ilyen.)

Az emberi testnek azért illik bírnia egy pár napos böjtöt.

2015. máj. 17. 17:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Kiegészítem az előbb írtakat. A szénhidrát nem esszenciális tápanyag, kicsit rossz érzés lehet nélküle egy ideig, de azért óriási bajokat nem tud okozni, ha nincs bevitel. A test csinál magának glükózt, ha másból nem tud, akkor izomból. Normális étrendben van jelentékeny mennyiségű szénhidrát vagy ha az nem, akkor legalább fehérje, úgy nem kell hozzá izmot bontani. Ez lenne a jó irány, nem a koplalás.
2015. máj. 17. 17:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem működik. Semmi ilyen csodaszer nem működik. A citromos víznek "állítólag" vannak pozitív hatásai a szervezetre amellett, hogy jól behűtve nyáron kellemes itóka, de diéta...

Viszont mivel nyilván te már elhatároztad, hogy csinálod és nem érdekel ki mit mond azt mondom, hogy működik, csináld, hajrá! 1 hét nem a világ... annyit ki lehet bírni vízen, hiszen a 2. világháborús veteránok is túlélték a fogolytábort nem igaz? Talán a gyomorfekély is éppen elkerül.

Szóval vágj bele már holnap. Csak azért ne ma, mert nincs nyitva bolt... de holnap mindenképpen.

(ui.: ha eddig nem volt akaraterőd rendesen foglalkozni a testeddel és normálisan étkezni, mozogni, akkor fél napnál tovább úgysem bírod étel nélkül...nincs neked annyi akaraterőd)

2015. máj. 17. 17:57
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Citromos víz? Azzal csinálok magamnak étvágyat betegség és kánikula idején! Nem túl jó ötlet a koplalás egyébként sem.
2015. máj. 18. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!