Szerintetek lehet így fogyni, ha általában ezeket eszem?
Reggeli: teljes kiörlésű kenyér valami felvágottal, vagy tojás plusz zöldségek, vagy virsli!
Ebéd: Minden nap hús (sertéshús, csirke, marha váltogatva)
Vacsi: semmi
Viszont elrágok pár répát, almát, káposztát még az esti órákban.
Egész nap teát iszom, napi 2-3 litert, édesítőszerrel
28N, 65kg, 171cm. 2 naponta mozgok 40 percet
Szerintem ez nem túl jó, de biztos lehet vele fogyn, de ettől még rossz.
Eleve miért kell kihagyni vacsorát? Azt akarod, hogy a szervezeted minél hamarabb azt érezze, nincs elegendő tápláléka, éhezik?
Ebédre jó a hús, na de köret nélkül, magában, vagy mi?
A mozgás szerintem kevés.
Ez elég koplalósnak tűnik így, bár nem tudom, mennyit eszel, de sejtem, hogy pl. nem egy kiló disznóhús az ebéd...
Úgyhogy a kalóriadeficit miatt eléggé borítékolható a fogyás. Az ebédhez van azért zöldség vagy valami?
Kevés mozgással is lehet fogyni, én is támogatom a többet, de nekem csak néha jön össze egy kis séta, s a ház körül dolgozgatok olykor. Néha nehezen veszi rá magát az ember, engem is zavar, megpróbálok változtatni,de van ilyen.
Persze az egészség miatt még fontosabb a mozgás, mint a fogyás miatt. Valamennyi kell.
A vacsora kihagyásától nem éhezik a test :D Ez buta tévhit. Ha valaki naponta legalább egyszer rendesen eszik, akkor már nincs ilyen, az anyagcsere se lassul meg semmi. A fogyásnak pedig inkább jót tesz, hiszen nem ugrál a vércukor. A kérdező ebbe bekavar a gyümölcsökkel, de azokban fruktóz is van, ami nem bántja az inzulint, bár nem is tölti a glikogénraktárakat, de 1-2 alma miatt csak én aggódnék, mert szénhidrátszegényen eszem, másnak nem kell.
Persze aki éhes este, az egyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!