Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ugye ez most valami vicc?

Ugye ez most valami vicc?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, 158 cm és 53 kg. Van rajtam súlyfelesleg, ezzel tisztában vagyok. Gondoltam olyan 5-6 kg-t ha leadok és mozgással formálom magam, akkor nagyon szép alakom lenne. Aztán itt olvastam olyan kérdéseket, amelyeket velem egy magasságú emberek tettek fel, panaszkodva súlyukra, ami mellesleg kb. 10 kg-val kevesebb, mint az én súlyom. Gondoltam, hát legyen, kemény lesz, de akkor -10 kg a cél. Na de azért.. Még ebből is fogyni akarnak a kedves kérdezők. Kérdezem, hogy akkor most mégis mennyit kell leadnom? Persze, nem az számít, hogy másokkal mi van, én érezzem jól magam a bőrömben, de teljesen elkeserít ez az egész. Valaki magyarázza el, hogy hogy is van ez az egész, de azért lehetőleg valamilyen tapasztalat, vagy egyéni gondolat alapján, ne a BMI értékei szerint.

Köszönöm! :)

2010. febr. 23. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
158 centihez nem kell 5kg a max amit fogynod kell.
2010. febr. 23. 20:17
 2/5 anonim válasza:
Ne törődj a kilókkal, BMI-vel, mérd meg a testzsírszázalékodat! Egy nő 10 % alatti testzsírszázalékkal már szálkás, vékony.
2010. febr. 23. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
160 cm vagyok és 49 kiló. és 1-2 kiló lemehetne talán, de így sem vagyok rossz. azért aki 45 kiló körül van és fogyni akar az tuti beteg.
2010. febr. 23. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
15 évesen egyáltalán nem sok az 53 kg a súlyodhoz, hiszen minden normálisan működő tinédzseren van 1-2 kg felesleg a hormonok munkája miatt. Ez 18 éves korod után magától lemegy majd. Amúgy 50 kg-nál kevesebb ne legyél akkor se, hacsak nem olyan hipervékony csontozatú vagy mint én. (Szintén 158 cm, 46 kg, de már bőven elmúltam 18)
2010. febr. 24. 07:00
 5/5 anonim ***** válasza:

15 évesen ezek jó paraméterek. Inkább arra figyelj, hogy ne nagyon hízz.

Hogy a kérdésedre válaszoljak: nem, ez sajnos nem vicc, az ilyen kérdezőknek önértékelési- és testképzavara van.

2010. febr. 24. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!