Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó ha gyakrabban eszem sültkru...

Jó ha gyakrabban eszem sültkrumplit? A mostanihoz képest hízok vagy fogyok töle?

Figyelt kérdés

2015. máj. 7. 09:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az inzulinválasszal teljesen felesleges foglalkozni egy átlag embernek.
2015. máj. 7. 12:45
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

A hormonrendszerével senkinek sem fölösleges foglalkoznia :)

Ezen múlik szinte minden.

2015. máj. 7. 12:46
 13/19 anonim ***** válasza:

Én pont sok zsírral enném, hiszen akkor úgy lakhatnék jól vele, hogy nem viszek be annyira sok szénhidrátot (más kérdés, hogy én krumplival sosem voltam képes jóllakni, de zsírossal akkor is könnyebb)... Kisebb inzulinválasz meg minden.

Egy héjában főtt, sült krumpli, 1 deka zsírral segy tojással, zöldséggel már egy aprócska, de étel, finom és van benne tápanyag, egy krumpli megsütve, pláne zsír nélkül pedig szerintem közel áll a semmihez.

2015. máj. 7. 14:01
 14/19 anonim ***** válasza:
#11: Nekem célszerű, mert egyrészt fogyni akarok s nagyon úgy néz ki, hogy az inzulinválaszt okozók emelik az éhségemet, ezzel a kalóriabevitelemet, másrészt nagyon hosszú, egészséges életre vágyom, jó közérzettel és sok energiával. Jó, igazából engem nem az inzulinválasz és a szénhidrát gyorsasága érdekel gyakorlati szempontból (mert amúgy roppant kíváncsi vagyok), csak a szénhidrát mennyisége és az, hogy miből viszem be (inkább eszem banánt, mint zabot :) de én speciális kapcsolatban állok a fagyasztott banánnal).
2015. máj. 7. 14:04
 15/19 anonim ***** válasza:

Ez a zsírral vagy nélküle dolog tőlem indult?

(9., sprickolós válasz)

Ha igen: Egy szóval sem írtam, hogy zsiradék nélkül kellene sütni a krumplit. A zsiradék valóban lassítja a szénhidrátok felszívódását, de plusz kalória.

Az bőséges olajban sütésre írtam, hogy az kerülendő, de nem azt, hogy semmi ne legyen rajta.

2015. máj. 7. 14:14
 16/19 anonim ***** válasza:

Aki nem ért a témához az lepontozhat, de megsúgnám, hogy az egész testépítés, fitnesz ipar a tömegnövelő táplálkozással és a szálkásítással, a magyarországi mainstream (sárga kapszula) irány mind csak a hormonrendszert lovagolják meg. Csak nem mondják ki.

Ugyanis a hormonrendszeren múlik annak a szabályozása, hogy mennyi kalóriát használ fel az emberi szervezet, mennyit raktároz el. Nesze kalóriadeficit.

Szóval lehet piros pacsizni, lepontozgatni, eljátszani a debilt, de ki egy kicsit is foglalkozik a táplálkozásával, az áttételesen a hormonrendszerével is foglalkozik. Lehet, hogy nem tudatosan, lehet, hogy rosszul csinálja, de ettől még így van :)

2015. máj. 7. 14:16
 17/19 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a bő olajtól indultam ki. A bő olaj speciel nekem jó, csak használjuk is fel a bevitt energiát, elég sok tud jönni belőle.

(Igaz, én annyival sütöm, amennyit megeszek. De a krumpli szelíd, a padlizsán képes kilónként vagy 35 deka zsírt beszívni, lehet, hogy többet is, de sosem adtam neki többet. Az már nekem is sok.)

2015. máj. 7. 14:18
 18/19 anonim ***** válasza:

"Aki nem ért a témához az lepontozhat, de megsúgnám, hogy az egész testépítés, fitnesz ipar a tömegnövelő táplálkozással és a szálkásítással, a magyarországi mainstream (sárga kapszula) irány mind csak a hormonrendszert lovagolják meg. Csak nem mondják ki.

"

Csak az érvre válaszolok, a többire nincs kedvem, hogy őszinte legyek: a "magyarországi mainstream" gyakran jó nagy bullshit, de a külföldi is, csak ott legalább van választás..

2015. máj. 7. 15:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Ah, miért kell mindent elrontani :D
2015. máj. 7. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!