Nem tudom eldonteni hogy kover vagyok e szerintetek?
Figyelt kérdés
Eloszor is elnezest az ekezet nelkuli iras miatt telefonon vagyok! Tudom hogy nem Anyak Napjan kene, de ezt muszaj megkerdeznem. Anyam folyton zaklat hogy kover vagyok. Minden nap ezt hallom es mar nem birom! 13 eves vagyok 151 cm es 40 kg szerintetek ez sok? Olyanokat szokott mondani hogy pl. :Mennyit eszel mar? Mozogj mar tobbet rad ferne! Es egyebb ilyen kedves gesztusokat, de ezeket jo hangosan hogy mindenki hallja! (Jarok uszo edzesre is )#anya #kover vagyok
2015. máj. 3. 13:48
1/5 anonim válasza:
Hogy reagálsz, amikor ezeket mondja? Visszaszólsz valamit vagy nem veszel róla tudomást? Mutatsz érzelmet?
Amúgy egyáltalán nem vagy kövér, teljesen átlagos testalkatod lehet a leírtak alapján.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazabol neha vissza szoktam ha egy nap tobbszor mondja hogy kover vagyok peldaul olyanokat hogy mar mondtad ,megertettem de nagyon rosszul szoktak esni.
2015. máj. 3. 13:56
3/5 anonim válasza:
Nem úgy néz ki, hogy kövér lennél... Édesanyád talán frusztrált, maximalista vagy fitness versenyző vagy valami? Nem mintha akkor joga lenne ilyet mondani. A mozgás még OK, de NEM lehetsz kövér és akkor sem így kéne s ennyiszer.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2015. máj. 3. 15:11
5/5 anonim válasza:
Anyád hülye! Ha lenne is rajtad túlsúly, akkor sem mondhatná ezt így, ezzel csak torz testképet alakít ki, ami egyenes út az étkezési zavarokhoz.
Más családtagok ilyenkor mit mondanak?
Hétfőn beszélj az egyik tanároddal erről, akiben megbízol, de az edződ is megteszi.
Egyébként alkalmazhatsz "sokkterápiát" is, vagyis bőszen helyeselsz neki, hogy egy hatalmas zsírdisznó vagy, s rögtön nekiállsz koplalni, meg 20 kilót mindenképpen le kell adnod stb. Ha szerencséd van, ettől megjön az esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!