Nem fogyok hasból, pedig már mindenhol vékony vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
166 cm és 51 kg vagyok.Nemrég fogytam 8 kg-ot.Mindenhol szépen lefogytam, a fenekem és a combom is szép vékony lett, de a hasam még mindig nagy.Egy keveset fogytam onnan is, de nem eleget.Viszont ha megnyomom kemény és nem tűnik úgy mintha lenne rajt zsír.Nem felfúvódástól van, ezt biztosan tudom.Mit tegyek?2015. máj. 1. 23:11
1/9 anonim válasza:
Ha nem zsíros, nem puffadt, akkor gondolom, egyszerűen a hasad ilyen. Mennyire nagy? Nem lehet, hogy csak szerinted az?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem, mások is megjegyezték.És hát nem mondom azt, hogy nagyon nagy, de látványosan kidudorodik, főleg az alhasamon.
2015. máj. 1. 23:23
4/9 anonim válasza:
Igazából meg kellene nézni mi van a hasaddal.
Ha pl. valakinek zsírosak a szervei helytelen táplálkozás miatt, akkor egy sima kalóriacsökkentős fogyás miatt még a zsigeri zsírok nem is feltétlenül mennek le (bár lemehetnek).
5/9 anonim válasza:
Sima has izom gyakorlatot kell csinálni. Klasszikus hanyatt fekvés, a lábadat beakasztod valahová és a hasad behúzod hogy feszüljön . Majd jöhet a sorozatos felülés.
7/9 anonim válasza:
A zsíros testet (bármely testrészt, szerveket) sem pótolja semmi más ;)
8/9 anonim válasza:
Nekem is kidomborodik a hasizmom középen, míg a két szélén behúzódik, ez genetika. Ha nincsenek cisztáid, a hasizmod is megfelelő állapotban van, akkor ez nálad is alkati dolog. Bár az is lehet, hogy túl sokat fogytál, emiatt lettél aránytalan.
9/9 anonim válasza:
*elnézést, előző komit nem ide szántam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!