Mennyi idő alatt sikerülhet?
Sziasztok, 17 éves lány vagyok, jelenleg 70 kg. Mindennapos edzést kezdtem el, amely fekvőből, hátizomból, hasizomból áll főleg. meg persze még sok mindenből, de ez az erősítés része. Ezután 20-30 percet tekerek szobabiciklin. Az édesség adagomat a minimumra csökkentettem, és igyekszem 6 után nem enni (de ez nem mindig sikerül, mert későn érek haza ált.)
Ilyen edzés és életmód mellett kb. hány hét/hónap alatt fog lemenni a hasam/combom? nagyjából 5-8 kg szeretnék fogyni, meg alakformálni.
Akár 2 hónap alatt is lemehet, de nem tudhatom, mennyire leszel sikeres, s persze nem mindegy, mennyit eszel, akár nőhet is a súlyod, ha sokat s nem fogysz, de izmosodsz... Nem mindenki tud könnyen kalóriadeficitet tartani, bár edzéssel azért sokkal könnyebb :)
Ha jó az étrended, akkor nagyon OK a terv, bármi is lesz, 2 hónap vagy 5, csináld!
Nem muszáj 6-kor befejezni az evést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!