Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi egy falafel pitaban belefer?

Napi egy falafel pitaban belefer?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kifejezetten elhizva, de az utobbi idoben eresztettem egy kis pocakot a sok mukaja miatt. Valtoztattam az etrendemen, sok zoldseg, tojas, joghurt, csirkemell, hal, olivaolaj, elhagytam a lisztet es a cukrot. A sport sok seta, uszas, hasizom, sulyzo. Viszont a suli mellett van egy kajalda, ahol nagyon olcson adjak a falafelt pitaban es szeretnek ott ebedelni. Nagy baj?

22/L

2015. ápr. 28. 20:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

:D

Mennyi ideig volt, hogy nem ettél ilyeneket? Semmi gabona, semmi joghurtos öntet vagy hasonló?

Müzli sem, zab sem? És akkor sem fogytál?

Amúgy még ha valaki tisztán is eszik, akkor is számít a kalória bevitel. Csak tiszta ételek kevésbé raktározódnak, jobb mellettük az energia felhasználás, kevésbé éhes az ember de.. így is túl lehet enni.

2015. ápr. 29. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!