Napi egy falafel pitaban belefer?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kifejezetten elhizva, de az utobbi idoben eresztettem egy kis pocakot a sok mukaja miatt. Valtoztattam az etrendemen, sok zoldseg, tojas, joghurt, csirkemell, hal, olivaolaj, elhagytam a lisztet es a cukrot. A sport sok seta, uszas, hasizom, sulyzo. Viszont a suli mellett van egy kajalda, ahol nagyon olcson adjak a falafelt pitaban es szeretnek ott ebedelni. Nagy baj?
22/L
2015. ápr. 28. 20:59
1/11 anonim válasza:
Egyszeri alkalom nem fogja tönkretenni a diétát, csak rendszert ne csinálj belőle. Bár ez függ attól, hogy mennyire vannak komoly céljaid. A legtöbb pita kb. ázik a lisztben, hóangyalokat lehetne rajzolni rajta ujjal. De megértelek, én is vágyom már egy jó gyrosra.
2/11 A kérdező kommentje:
Ugy gondoltam, hogy hetente tobbszor ott ebedelnek, igy nem kene hazamennem ebedelni, ha pl el akarok intezni valamit a varosban. Egyebkent nem az a celom, hogy 2 het alatt fitneszmodell alakom legyen, de azert ne is aljon le a dolog teljesen.
2015. ápr. 28. 21:37
3/11 anonim válasza:
Heti többször nem unod meg? De ha ezt akarod talán jobb lenne ha tálban kérnéd pita nélkül.
4/11 anonim válasza:
Nem tudhatjuk te mit bírsz.
Én nem bírom a lisztet, viszont én a helyedben nem híznék. Te mennyire bírod a pitát? Mert mi ezt helyetted nem válaszolhatjuk meg, mégiscsak többet tudsz magadról mint mi :D
5/11 anonim válasza:
Én az utóbbi időben nagyon rakaptam a gyrosra, tortillaban,múlt héten is többször ettem. Engem nem hatraltat a fogyasban.
6/11 A kérdező kommentje:
En olyan vagyok, hogy nehezen valtozik a sulyom barmilyen iranyba. Az utobbi fel evben sajnos nem volt lehetosegem normalisan enni, csak mukajakat, ennek ellenere nagyot nem hiztam. Viszont leadni is nehez, olyan alkat vagyok, hogy teljesen lapos hasam valoszinuleg soha nem lesz, hiaba adom le a tulsulyt.
2015. ápr. 29. 08:41
7/11 anonim válasza:
Ha tényleg fogyni akarsz akkor nem a legideálisabb kaja. Heti egyszer mondjuk oké, de minden áldott nap? A pita lisztes, a falafel napraforgóolajban van kisütve, az öntet ki tudja miből készül. Még ha nem is akarnál fogyni ez akkor is gyorskaja, nem valami nagy ötlet minden nap azt enni.
8/11 anonim válasza:
Ha ilyeneket eszel hetente többször, nem tudom miért pislogsz, hogy nehezen változik a súlyod mindkét irányba.
9/11 anonim válasza:
Van aki tolja a gabonákat ezerrel és semmi súlyproblémája nincs.. nagyon egyéni kérdés.
10/11 A kérdező kommentje:
8: ez akkor is igaz, ha nem eszem ilyeneket es akkor is, ha igen.
2015. ápr. 29. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!