Finomliszt és por-ill. kristálycukor helyett mikkel süthetnék, főzhetnék?
Figyelt kérdés
Nem akarok lemondani a sütésről,viszont szeretnék egészségesebben táplálkozni..2010. febr. 22. 11:21
1/4 anonim válasza:
Teljes kiőrlésű liszt, barna cukor (nádcukor). A teljeskiőrlésűt azért ki kell egészíteni eg ykis finomliszttel általában, mert teljesen más állaga lesz a sütiknek tőle. Próbálhatsz esetleg rozslisztet, kukoricalisztet vagy rizslisztet is használni.
2/4 anonim válasza:
lenmagliszt, zabliszt, tönkölybúzaliszt.
3/4 A kérdező kommentje:
Tönkölybúzaliszttel készítettem már palacsintát,borzalmas volt..Viszont rozsliszttel a sztrapacska és a tócsni egész jó..PL.,a meggyespite nem lenne tőle az igazi..A teljeskiörlésüvel milyen arányban egészítsem ki,pl.ha 30dkg liszt kell valamihez,akkor 5-10dkg finomliszt legyen ebben a súlyban?
2010. febr. 22. 13:35
4/4 anonim válasza:
Kukoricaliszt jó a sütikhez, de hízlal. Csak nem olyan egészségtelen, és lisztérzékenyek is fogyaszthatják, azt hiszem.
Cukor helyett: www.nyirfacukor.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!