168cm no hany kiloval lenne bombazo?
Ahogy már írták, bombázónak és karcsúnak lenni más. Kinek mi áll jól s csak a vékonyság kevés. Ismertem alacsony lányt, aki 70 kilósan olyan szexi volt, hogy még én is rácsodálkoztam a lányzuhanyzóban (tudom értékelni a női szépséget, de inkább a karcsúak tetszenek), én jóval kevesebbel egyszerűen hájas voltam.
Nos, ha csak mondani kell pár számot, 55-60 az szimpatikus, de természetesen a testalkat és izomzat sokat számít. Én 163 centisen semmiképp nem akarom megközelíteni az 50-et, ahhoz túl kevés izom lenne rajtam, mellem is van, törékeny alkatom sincs... Nem lenne az jó. Bár sosem voltam olyan vékony, majd meglátjuk.
Ha a lány kifejezetten izmos, akkor még rádobhatunk akár 10 kilót is vagy többet, de akkor már azoknak fog tetszeni, akik a kigyúrt csajokra buknak. Nem tudom, hogyan néz ki egy 168/70 csaj alacsony zsírszázalékkal, de nyilván van olyan s nyilván sokan vannak, akik csorgatják rá a nyálukat. Én az izmosabb testet szeretem, de azért még a szolidabbat, még férfiban is, nemhogy nőben. Kell azért egy kis háj, ami lekerekíti az izmokat és eltünteti az ereket... :) De ez ízlés dolga.
A bombázó relatív fogalom. Van, akinek egy 45 kilós, csontsovány nő már bombázó, mert neki az tetszik. Van, akinek a sportos test jön be (tehát pl. 65 kiló tömör izom), és van, akinek a "vanmitfognirajta" típus, az mondjuk 168 centinél olyan 65-75 kiló között van. Persze csak arányos testtel, mert pl. egy 70 kilós alma alkatú hölgy már nemigen bombáz senkinek.
Nekem személy szerint a "bombázó" mondjuk 60-65 kiló, feszes, izmos (de azért nem testépítő), nagy kerek fenékkel, kerek mellekkel... és ne legyen olyan lapos a hasa, hogy már behorpad. Ettől függetlenül vékony, kövér, bármilyen hölgyet gyönyörűnek tartok, szóval sose várnám el senkitől, hogy ilyenné akarja változtatni magát, csak mert ÉN azt mondom, hogy ez tetszik. Te se azzal törődj, hogy mások mit mondanak, ha 50 kilóval vagy boldog, légy annyi, ha 70-el, akkor annyi.
Max 51 kg!
Ha ez megvan jöhet a feszesítés!
55kb is sok 158 címmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!