Goji bogyó? Fogytatok?
A kalóriadeficittől lehet fogyni. Bármit csinál a goji bogyó (nem tudom, lehet, hogy van valami jó hatása e téren, akár pici, akár csak egyeseknél), csodákra nem képes, ha sokat eszik mellette az ember, nyilván nem fog fogyni. Azt sem hiszem, hogy étvágycsökkentő lenne. De ha mondjuk az anyagcserén gyorsít picit, az sem akkor dolog, hogy automatikus fogyást okozzon.
S kérdés, mennyi goji bogyó kell mekkora hatáshoz? Gondolom, a legtöbbünk nem eszi nagyobb mennyiségben...
Az egy sima gyógynövény, egy jobbféle bogyós gyümölcs. Mégis ki mondaná, hogy lehet tőle fogyni?
És ha 1-2 nagyon sötét ezt mondja, mégis.. attól még mi van? :)
Ezek a zsírégető fűszerek, gyógynövények nagyon jók!
De önmagukban semmit nem érnek! Tehát ha túl sokat eszel, és nem mozogsz, akkor a hatása nulla.
Viszont ha van kalóriadeficit, és mellette sportolsz, akkor annak a zsírégető hatását akár 5-6%-kal megnövelik.
Nem fogyás, hanem természetes C vitamin pótlás miatt (és mert finom) eszek napi kb 15 grammot jó ideje, nem tapasztaltam semmi változást :D
önmagában egy kajától mégis hogyan fogyna az ember? :D
24 kg-t fogyni egy hónap alatt: diétólogus orvosok szakvéleménye
Az a népszerű tévhit, hogy gyorsan és sokat fogyni lehetetlen, mélyen begyökerezett a modern ember gondolkodásába. És bár ez az állítás már a 2000 évek elején elavult, a többség mostanáig azt hiszi, hogy fogyáshoz semmi más nem vezet, csak a diéták és a mérhetetlen fizikai megterhelések.
De testsúlycsökkentés terén végzett kutatások nem állnak egy helyen. Az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezése a Goji bogyók, tényleg csodákra képes.
Miért is fogyunk a Goji bogyóktól?
1. A bogyók különleges poliszacharid molekulái 5-szörösére gyorsítják az emberi test anyagcseréjét, ezzel egyúttal elősegítve a szervezet zsírsejtjeinek jelentős csökkentését. Ennek eredményeképpen, az étellel felvett zsírok, mindennemű fizikai megterheléstől mentesen elégnek, és a szükséges mikroelemek megmaradnak.
2. A Goji bogyók béta-szitoszterolt tartalmaznak, azt a vegyületet mely a májban égeti a kártékony koleszterint. Hisz pont a kártékony koleszterin felel a szervezet elhízásáért.
3. A bogyók serkentik a hipofízisben növekedéshormon termelését (az ifjúság hormonjának is nevezik). Ez elősegíti a bőr állapotának javulását, lassítja az öregedési folyamatokat és javítja az alvás minőségi szintjét.
„Az orvosi hírmondó” szaklap szerkesztősége 8, többéves tapasztalattal rendelkező diétólogus szakorvost keresett meg, és mindegyik egyhangúan kijelentette, hogy már nagyon régóta javasolják a pacienseiknek a Goji bogyóból készült főzet napi szintű fogyasztását.
Dr. Miklósi Imre diétólogus és endokrinológus (szakmai tapasztalat: több mint 30 év)
A tibeti Goji bogyók hatása a zsírégető folyamatokra már ősidők óta ismert. , ezek a bogyók annyira serkentik az anyagcserét, hogy a páciensek szó szerint szemünk láttára fogynak. Néhány évvel ezelőtt zárultak le a klinikai tesztelések, és, és véglegesen sikerült bebizonyítani, hogy a Goji bogyók nem rendelkeznek semmiféle mellékhatással, a többi olyan szertől eltérően, melyek rendkívül negatív esztétikai következményekhez vezetnek.
Íme a helytelen fogyás néhány következménye:
Dr. Vassné Polyák Erika, női diétólogus (szakmai tapasztalat: 11 év)
A Goji bogyók a legnagyobb hatásukat a 30-32 évnél idősebb nőknél váltják ki. A sportolás és a fogyókúra ebben a kórban már nem adnak fogható eredményt, vagy az eredmény nem végleges.
A Goji bogyókból készült főzet aktivizálja a szervezet mindennemű anyagcsere folyamatát és a nők biztonságosan, fogyási csíkok és petyhüdt bőr nélkül, fogyhatnak akár heti 7-10 kg.
Dr. Zvikler Orsolya, diétólogus és endokrinológus szakorvos (szakmai tapasztalat: 30 év)
Az, hogy a Goji bogyók segítenek a gyors fogyásban, akár heti 7-10 kg is, már rég bizonyított tény. De nemrég még egy jelenséget fedeztek fel: kiderült, hogy a bogyók remekül csökkentik a klimax folyamatával járó kellemetlen tüneteket.
Arra a kérdésre, hogy reális e havi 20 kilót fogyni Goji bogyó szedésével, minden orvos azt válaszolta, hogy egyértelműen igen.
Dr. Miklósi Imre pacienseinél, volt olyan eset, amikor egy hónap alatt több mint 30 kilót fogyott a paciens! Íme bizonyíték erre.
„1,5 hónap alatt 21 kilót fogytam! Még most sem tudom elhinni, milyen REMEKÜL is nézek ki!”
A honlapunkon található a Goji tibeti bogyó női elhízás és fogyással kapcsolatos valós információ. Jelen termék rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal és a hatékonysága ellenőrzött.
Reméljük, hogy Önök nem esten a sztereotípiák csapdájába, hanem a korral haladva használják majd a fogyás legmodernebb eszközeit.
figyelj, szerintem te is tudod, hogy ez kamu.
ha valóban hatásos lenne, és ennyire egyszerű lenne lefogyni, miért nem ezt eszi mindenki? :D
és én mégis miért nem fogytam tőle semmit (nem is akarok egyébként) ha már vagy 2 éve napi szinten eszem?
Nálam az enyhe hasmenésen kívül semmit sem változtatott, napi 3db-ra kellett emiatt csökkenteni az adagot, pedig nagyon finom.
Amit bemásoltál, az egy hatalmas kamu. Ha egy hónap alatt valóban 24kg-ot fogyott volna, akkor nem nézne ki jól, a kinyúlt bőrével kínlódna.
"A bogyók különleges poliszacharid molekulái 5-szörösére gyorsítják az emberi test anyagcseréjét," ??
Tehát ha én ezt eszem, akkor elkezdek fogyni aztán meghalok? LOl. Én meg azt hittem, sima keleti gyógynövény :D
Szóljunk a kínaiaknak is, hogy ne egyék mert mérgező, éhenhalnak tőle.. évezredek óta ismerik és fogyasztják ezt a bogyót.
"A Goji bogyók béta-szitoszterolt tartalmaznak, azt a vegyületet mely a májban égeti a kártékony koleszterint. Hisz pont a kártékony koleszterin felel a szervezet elhízásáért."
Nincs kártékony koleszterin. Eleve nincs többféle koleszterin, a koleszterin az koleszterin, sőt ha már nevén nevezzük akkor koleszterol. Nem kártékony, nagyon fontosa anyag, nem kártékony s nem felelős elhízásért. De vannak hordozó proteinjei, ezek alapján létezik ldl, hdl stb. 'lipoprotein'
'szaklap szerkesztősége 8, többéves tapasztalattal rendelkező diétólogus szakorvost keresett meg, és mindegyik egyhangúan kijelentette, hogy már nagyon régóta javasolják a pacienseiknek a Goji bogyóból készült főzet napi szintű fogyasztását."
És mióta számít inkompetens orvosok primitív, áltudományos vallása, ajánlása? :)
A hülyeséget bárki mondja hülyeség marad.
"Dr. Miklósi Imre diétólogus és endokrinológus (szakmai tapasztalat: több mint 30 év) "
Kamuzik, kevés volt a pénze és megfizették ezért a véleményért, vagy ő sem ért az emberi anyagcseréhez, biológiához kellő mértékben. Kérdés: mitől lenne hiteles a véleménye? :)
"Dr. Vassné Polyák Erika, női diétólogus (szakmai tapasztalat: 11 év)
A Goji bogyók a legnagyobb hatásukat a 30-32 évnél idősebb nőknél váltják ki. A sportolás és a fogyókúra ebben a kórban már nem adnak fogható eredményt, vagy az eredmény nem végleges. "
Ez valami sík hülye nő lehet, de ilyen is kell. Ásót neki, kapáljon zöldséget :))
"Dr. Zvikler Orsolya, diétólogus és endokrinológus szakorvos (szakmai tapasztalat: 30 év)
Az, hogy a Goji bogyók segítenek a gyors fogyásban, akár heti 7-10 kg is, már rég bizonyított tény"
Miféle tény? :) Hol bizonyított? :D
"Arra a kérdésre, hogy reális e havi 20 kilót fogyni Goji bogyó szedésével, minden orvos azt válaszolta, hogy egyértelműen igen."
Pont ilyenek miatt az egyik legbutább emberfajta az orvos (orvosok bizonyos csoportja)
"Dr. Miklósi Imre pacienseinél, volt olyan eset, amikor egy hónap alatt több mint 30 kilót fogyott a paciens! Íme bizonyíték erre.
„1,5 hónap alatt 21 kilót fogytam! Még most sem tudom elhinni, milyen REMEKÜL is nézek ki!”"
Szimplán kamuznak, de aki el akarja hinni, az előbb járjon utána. Ha a felsorolt állítások igazak, akkor tényleg igazak. De valószínűleg kamuk és fizetett hirdetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!