Törökmogyorót, mandulát, kesudiót, gesztenyét, paradiót, hasonlókat hogyan érdemes hámozni?
Figyelt kérdés
Illetve, hámozás után, hogyan érdemes tárolni, hogy még akár 1-2 hétig is ehető maradjon?
Illetve jól tudom, hogy a nyomelemeket megkötő fitátok nagy részétől ilyen módon megszabadulok?
2013. jan. 15. 14:03
1/1 anonim válasza:
Mi meg szoktuk főzni, és akkor egyből ledobja a héját, bár azt nem tudom, hogy így el lehet-e tenni hetekre... gondolom nem.
Én úgy hallottam, hogy ha már megszáradt a mag, akkor a legtöbb káros anyag is eltávozik, szóval amit zacskóban veszel a boltban, az már eléggé kártalan ahhoz, hogy ne kelljen ezen aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!