Az baj, ha gyakran eszek vacsorara parolt zoldsegeket?
Figyelt kérdés
Csak azt eszem, nem olyan pici adagot. Gombat, cukkinit, padlizsant, brokkolit, karfiolt, paprikat, ilyesmiket szoktam, tehat nem szenhidratdusakat. Viszont este ritkan kivanom a hust, max a tojas csuszik le. De volt mar ra pelda, hogy ebedre is csak parolt toldseg ment. Ez igy oke vagy milyen hatasai lehetnek hosszutavon?2015. ápr. 22. 20:21
1/2 anonim válasza:
A párolt zöldség nagyon jó, de két étkezésre csak azt enni nem annyira nyerő. Nehéz velük fedezni a ch, a fehérje és a zsír szükségletedet. Egyél mellé egy tonhalkonzervet, tojást, csirkét, az úgy sokkal jobb.
2/2 anonim válasza:
Ha még a párolt zöldség is gond, igazán nem tudom, mi a jó. Természetesen fontos, hogy bevidd a többi szükséges tápanyagot is, nyilván ha szinte csak ezt eszed, akkor koplalsz és nem jutsz elég zsírhoz és fehérjéhez.
A tojás OK, az nem gond, ha akár sosem akarsz húst enni, csak vidd be, amit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!