Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti milyen mödszerrel fogytatok...

Ti milyen mödszerrel fogytatok le?

Figyelt kérdés
Ha van kedvetek megosztanátok a tapasztalataitokat?

2015. ápr. 21. 15:01
 1/6 A kérdező kommentje:
módszerrel, elírtam van fent :o3
2015. ápr. 21. 15:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Eletmodvaltas:)
2015. ápr. 21. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Életmódváltás nálam is, nevezetesen szénhidrátcsökkentés. Ez egy ideig működött, utána jött a durvább szénhidrátcsökkentés és az étkezések számát is csökkentenem kellett, de ez nekem elég természetesen ment, sokkal jobb így.

Másoknak többnyire könnyebb, de én nem tudok csak úgy kevesebbet enni, ahhoz megfelelő étrend kell. De az életmódváltás mindenképpen jó ötlet és a szénhidrátcsökkentés igen sokaknak bejön.

(Még nem fogytam le teljesen, de már látom az alagút végét.)

2015. ápr. 21. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző voltam. Az életmódváltás azér ttöbb volt a szénhidrátcsökkentésnél, egy kupac ételcsoportot kizártam, persze nem bután, megmaradtak a szükséges tápanyagok.
2015. ápr. 21. 17:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak reggel ettem 2 szelet tk toast kenyeret sonkával ezenkívül elhagytam a kenyérféléket, sok tojást és joghurtot ettem tízórainál uzsinál vacsinál (sajna meg is utáltam őket) Ebédre húsok, zöldségek. Egy nap min 5x, de gyakran 6x ettem (mivel éjfél körül fekszem le és 3 óránként ettem) Ezek mellett majdnem minden nap futottam (másfél percig bírtam egyébként az elején 3 hónap után már 20 percig)

Előny: sose voltam éhes és heti fél-1 kilót fogytam

Hátrány: már nem ízlik a tojás meg a joghurt

2015. ápr. 21. 23:24
 6/6 anonim válasza:
Én most kezdtem a 90 napos diétát eddig nagyon jól megy,fogytam is vele 3 kg-ot (kb. 2 hete kezdtem)
2015. ápr. 26. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!