Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mekkora combkerület ideális...

Mekkora combkerület ideális 162 centihez?

Figyelt kérdés
162 centi ès 47kiló vagyok, de a combon felső része aránytalanul nagy. Kint van minden bordám ha fogyok, de a combon akkor is vastag és csak sóvárogva nézem a vèkonycombú lányokat. A vékony lányoknak hány cm?
2015. ápr. 21. 10:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért, ha megtudod, hogy mekkora, akkor vékonyabb leszel tőle? Inkább sportolj te is, mert genetika kérdése, hogy ki hova hízik, lehet, hogy ha csak diétáznál, akkor 42 kiló alatt kezdenél leadni a combodból. Futással többre mész.
2015. ápr. 21. 10:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Majdnem minden nap futok és heti 4x súlyzós edzek, feszes és izmos a hasam, hátam, fenekem, de nem tudom hogy a combon valóban nagy vagy csak én látok bele dolgokat. Nem értem miért kell ilyen rosszindulatúan válaszolni.
2015. ápr. 21. 11:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs ideális mert függ a testalkattól, meg attól is hogy mennyi izom van rajtad, stb. Pl egy izmos comb szép, ideális, pedig az is vastag. Ha lötyög a háj akkor az nem ideális bármekkora is, és nem jól csinálsz valamit... mit sportolsz? Mennyit?
2015. ápr. 21. 11:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha sportolsz eleget akkor kétlem hogy nagy lenne a combod, de tegyél fel róla képet és kiderül...
2015. ápr. 21. 11:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha sokat guggolsz, esetleg súllyal edzel lábra, akkor ugyanúgy vastagodhat a combod az izomtól. Nem rosszindulatból írtam amúgy.
2015. ápr. 21. 11:08
 6/7 anonim ***** válasza:
(Mellesleg ha minden másod vékony, feszes, akkor mutathatnál csak a combodról egy képet és hamar kiderülne, hogy te látod-e csak úgy, viszont ha túledzed, akkor valószínű, hogy ez így is fog maradni. Nekem is hatalmas combom van, genetika miatt izmos.)
2015. ápr. 21. 11:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat. Akkor elfogadom magamat így, és kitartóan edzek mindenemre, akkor nem lehet semmi bajom magammal.
2015. ápr. 21. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!