Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Három hónap alatt -10 kg,...

Három hónap alatt -10 kg, sikerülhet?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk a párommal,170 cm és 78 kg vagyok,3 hónap alatt leszeretnék fogyni 68-65 kgra mire összejönne a baba.Nem érzem magam kövérnek inkább husisnak mondanám magam,arányos a testalkatom,de még is szeretnék legalább 10 kg fogyni a terhesség előtt egészségi okokból is.Mivel tudnám ezt elérni,milyen módon fogyózzak.Arra gondoltam reggelire eszem gyümölcsöt és joghurtot,délben vmi kis főtt kaját és délutántól már semmit,esetleg gyümit,sikerülne így szerintetek?
2008. aug. 28. 08:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. Ha délután sportolnál is, akkor egészen biztosan. A babavárásra jó ha felkészülsz, ehhez a sport nagyon jó. Menj el úszni, kocogni, tornázni, stb... amihez kedved van.
2008. aug. 28. 08:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Biztos sikerülne. Egy hete kezdtem el dolgozni egy kocsmába,mivel nincs időm enni,így egy csomag ropit(amit ott megveszek) tudok enni. Nekem már -4 kg lement. Ezzel azt akarom kihozni,hogy nagyon rá tud állni a szervezet kevesebb kajára. eleinte megdöglöttem éhen,most meg ha többet eszek a kelleténél megy a hasam vagy kihányom. Tehát tuti sikerülni fog,csak az elején nehéz nagyon. ÉS SOK SIKERT A BABÁHOZ...:):):)
2008. aug. 28. 09:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem sikerülni fog, nem szeretnék úgy járni mint az egyik ismerősöm, ő is súlyfelesleggel esett teherbe és cukros lett terhesség alatt és ráadásul magas vérnyomásos,ézért a 8 hónap elején meg kellett császározni,mert veszélybe volt a baba és ő is.Ezért tartom annyira fontosnak.Mozgásnak du.ként,mert csak ekkor lenne időm,ugrókötelezni fogok és taposógépen akarok edzeni 30 percet. Köszi a biztatást,akkor már csak bele kell vágnom!Puszi
2008. aug. 28. 10:58
 4/6 anonim válasza:

Szia!

Az a legjobb ha napi 4 liter vizet megiszol... Telít is , és átmos.

Az étrendedbe több friss zöldséget vigyél, csinálj szép színes salikat, mellette egyél mindent amit szoktál.

Szerintem sikerülni fog! Sok sikert!

2008. aug. 28. 14:48
 5/6 anonim válasza:
Szia,ha ésszerüen csinálod biztosan sikerül.Én tavaly 30kg fogytam Norbi diétájával 9honap alatt,most pedig 35 hetes kismama vagyok.Sok sikert.
2008. aug. 28. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Pár hónapja elhagytam a péksütiket-pedig imádom-,és négy óra után nem eszem. Általában sikerül minden nap három liter vizet innom. Gyümölcslevet, üdítőt egyáltalán nem, csak száraz bort, nyáron fröccsöt, mikor kirúgok a hámból:) Három hónap alatt 12 kilot fogytam, úgy, hogy néha bűnözök, és nem mozgok túl sokat, mert elég lusta vagyok:) Ha van kedved, próbáld ki!
2008. szept. 2. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!