Három hónap alatt -10 kg, sikerülhet?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk a párommal,170 cm és 78 kg vagyok,3 hónap alatt leszeretnék fogyni 68-65 kgra mire összejönne a baba.Nem érzem magam kövérnek inkább husisnak mondanám magam,arányos a testalkatom,de még is szeretnék legalább 10 kg fogyni a terhesség előtt egészségi okokból is.Mivel tudnám ezt elérni,milyen módon fogyózzak.Arra gondoltam reggelire eszem gyümölcsöt és joghurtot,délben vmi kis főtt kaját és délutántól már semmit,esetleg gyümit,sikerülne így szerintetek?2008. aug. 28. 08:09
1/6 anonim válasza:
Igen. Ha délután sportolnál is, akkor egészen biztosan. A babavárásra jó ha felkészülsz, ehhez a sport nagyon jó. Menj el úszni, kocogni, tornázni, stb... amihez kedved van.
2/6 anonim válasza:
Biztos sikerülne. Egy hete kezdtem el dolgozni egy kocsmába,mivel nincs időm enni,így egy csomag ropit(amit ott megveszek) tudok enni. Nekem már -4 kg lement. Ezzel azt akarom kihozni,hogy nagyon rá tud állni a szervezet kevesebb kajára. eleinte megdöglöttem éhen,most meg ha többet eszek a kelleténél megy a hasam vagy kihányom. Tehát tuti sikerülni fog,csak az elején nehéz nagyon. ÉS SOK SIKERT A BABÁHOZ...:):):)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem sikerülni fog, nem szeretnék úgy járni mint az egyik ismerősöm, ő is súlyfelesleggel esett teherbe és cukros lett terhesség alatt és ráadásul magas vérnyomásos,ézért a 8 hónap elején meg kellett császározni,mert veszélybe volt a baba és ő is.Ezért tartom annyira fontosnak.Mozgásnak du.ként,mert csak ekkor lenne időm,ugrókötelezni fogok és taposógépen akarok edzeni 30 percet. Köszi a biztatást,akkor már csak bele kell vágnom!Puszi
2008. aug. 28. 10:58
4/6 anonim válasza:
Szia!
Az a legjobb ha napi 4 liter vizet megiszol... Telít is , és átmos.
Az étrendedbe több friss zöldséget vigyél, csinálj szép színes salikat, mellette egyél mindent amit szoktál.
Szerintem sikerülni fog! Sok sikert!
5/6 anonim válasza:
Szia,ha ésszerüen csinálod biztosan sikerül.Én tavaly 30kg fogytam Norbi diétájával 9honap alatt,most pedig 35 hetes kismama vagyok.Sok sikert.
6/6 anonim válasza:
Pár hónapja elhagytam a péksütiket-pedig imádom-,és négy óra után nem eszem. Általában sikerül minden nap három liter vizet innom. Gyümölcslevet, üdítőt egyáltalán nem, csak száraz bort, nyáron fröccsöt, mikor kirúgok a hámból:) Három hónap alatt 12 kilot fogytam, úgy, hogy néha bűnözök, és nem mozgok túl sokat, mert elég lusta vagyok:) Ha van kedved, próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!