Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A heti egy GYÜMÖLCSNAP mennyit...

A heti egy GYÜMÖLCSNAP mennyit fogyaszt szerintetek?

Figyelt kérdés
Fogadást kötöttem lefogyásra, de nem tudok éhezni, mit csináljak?

2015. ápr. 17. 23:34
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Azt hittem, a gyümölcsnap méregtelenít, és így fogyaszt. ÉS A ZÖLDSÉG-NAP? Csak nyers zöldségeket rágcsálnék, talán az nem olyan cukros...Egészségesebb ?
2015. ápr. 18. 09:36
 12/27 anonim ***** válasza:
A zöldség nap talán kicsit jobb de elég fehérjét meg zsírt azzal se nagyon tudsz bevinni. Rossznak nem rossz de heti egy naptól ne várj látványos eredményt. Ha le akarsz fogyni akkor minden nap máshogy kell étkezned és többet kell mozognod. Nem kell éhezni, csak egyél másfajta kajákat.
2015. ápr. 18. 10:53
 13/27 anonim ***** válasza:
Igen, a zöldségnap jobb, de heti egy naptól nem fogsz fogyni, akkor se ha semmit nem eszel. Az hogy egy nap kimaradnak a zsírok/fehérjék nem akkora gond. Normális étrendben gondolkozz, heti hét nap.
2015. ápr. 18. 11:47
 14/27 anonim ***** válasza:
hinni a templomban kell
2015. ápr. 18. 12:00
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem fogsz egy naptól fogyni, csak magadat kínzod.
2015. ápr. 18. 14:21
 16/27 anonim válasza:
azt meg a ZÖLDSÉGLÉGY viszi el előled. Nem úszhatod meg ennyivel.
2015. ápr. 18. 15:38
 17/27 anonim ***** válasza:

A zöldség jobb, nem tudom, mire jó csak cukrot enni egy nap, én iszonyúan éhes is lennék tőle, bár nem mindenki ilyen.

A zöldség jobb, igen.

Én nem tudok és akarok éhezni, nem Te, aki éhezni akarsz... Amúgy egy picit fogyhatsz így is, de csak ha nem pótolod az összes kiesett kalóriát másnap (vagy előző nap)... Az összkalóriabevitel számít a legtöbbet fogyáskor, viszont az egészséges fogyáshoz s hogy ne akadj ki és kezdj el zabálni vagy ne add fel, nem mindegy, mennyire okos módszert választasz.

Egy zöldségnap, zsírral szerintem már egész aranyos lenne, csak a fehérje lenne többé-kevésbé alacsonyan, de vannak 36 órás böjtöket tartó emberek, olyan sok izmot azért nem vesztenél véges időn belül. Én azért szeretem, ha lehetőleg mindennap rendben van a fehérjebevitelem. 24 órás böjtnél még nem aggódom, ott még nincs különösebb gond, ha amúgy rendesen eszik az ember, de fölötte már nem tudom, honnan szedi a test az aminosavakat, ha nem az izmokból. Egy nap kihagyás pedig jóval több, mint 24 óra, habár ha sok megfelelő zöldséget eszel, akkor azért lesz ott fehérje, ha arra a napra valószínűleg elégtelen mennyiségű is.

Azt speciel nem tudom, mit csinál a test a zsírhiánnyal, gondolom, ilyen kis időnél semmi baja tőle. Nem is tudom, miért kötelező bevinni, illetve gondolom, mozgósítani a testben levőt komplikáltabb...

2015. ápr. 18. 20:25
 18/27 A kérdező kommentje:
... és ha heti 1 napon csak gyógyteákat innék, és 3 óránként bevennék 1db multivitamin- komplexet? ( összesen 6 db-ot, az egy napi adag) ... akkor fogynék? BÖJT + VITAMINTABLETTA... fogyaszt?
2015. ápr. 19. 15:06
 19/27 anonim válasza:
Azt meg a BÖJTLÉGY és a VITAMINTABLETTA-LÉGY viszi el előled. Nem fogsz ki a legyeken.
2015. ápr. 19. 15:11
 20/27 anonim ***** válasza:

Honnan tudjuk, hogy fogynál-e a böjttől? A heti kalóriadeficiteden múlik a legtöbb..

Azt sem tudom, én fogynék-e így, valószínűleg kicsit igen. A böjti napon ugyebár nincs kalóriabevitel (a gyümölcsteáé elhasználódik, amíg kimész a konyhába érte :D), node lehet, hogy másnap betolsz 5000 kcal-t, vannak, akik ilyenek. Én inkább csak 3000-t, de azzal se mennék sokra és sokkal jobban élveznék két 1500-as napot, akkor is, ha az a 2 nap durván szénhidrátszegényen végzett időszakos böjt lenne, úgyhogy a kellemesen alacsony inzulin- és vércukorszint (ami igen jó és hasznos dolog) megjelenne teljes napos böjt nélkül is.

2015. ápr. 20. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!