Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A szobabicikli mennyire jó...

A szobabicikli mennyire jó mozgás, ha fogyni szeretnénk? Mennyire formál?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 12. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó!
2015. ápr. 12. 22:01
 2/5 anonim válasza:
Az elején még jó. Én első 2 héten heti 5×40 percet szobabicikliztem. Le is ment majdnem 3 kiló mivel az elején hamar lemegy. Aztán pedig még 3 hétig heti 5x 80 percet csináltam. De aztán megállt a fogyás és elkezdtem más sportot is majd újra elindult. Ha sokáig ugyanazt a módszert használod egy idő után megáll. De 5-6 kilót a szobabicikli nekem levitt. És formálni szerintem mindegyik sport ugyanúgy formál mivel zsírt égetsz és azt nem tudod szabályozni hogy honnan menjen. Tehág kb mindenhonnan egyszerre fog lemenni de lesznek olyan testrészek ahonnan hamarabb. De majd idő után mindenhonnan lemegy.
2015. ápr. 12. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért nem igazi bicikli akkor már?
2015. ápr. 12. 22:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Mert csak este van időm mozogni,10 után.
2015. ápr. 12. 22:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ: intenzitás, idő, gyakoriság, stb. Mégis azt tanácsolnám inkább, hogy csak lazításképp. Persze a semmi mozgásnál minden jobb.
2015. ápr. 13. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!