Szeretnék fogyni, hogy csináljam?
Saját magamon próbáltam ki sikerrel:
1. Minden nap ugyanabban az időpontban, (max. 4-szer) és ugyanolyan tápértékű élelmet egyél!
2. Soha ne egyél kenyeret, helyette zsemlét fogyassz, ami minden nap ugyanannyi legyen (max. 2 db)!
3.Soha ne lakjál jól!
4. Minden reggel mérd meg a súlyodat, és, ha nem csökkent, sőt mi több nőtt, akkor változtass az összetételen és az adagokon!
5. Ha ehetnéked támad, kérdezd meg magadtól: "éhes vagyok?" 10-ből 10-szer azt válaszolhatod magadnak, hogy nem.
6. Az evési időpontok között foglald le magad, hogy ne is jusson eszedbe ez a függőséged!
Ezzel a módszerrel 2 hónap alatt 14 kilót fogytam, és most már sokkal könnyebb, mert fogynom nem kell, csak tartani a súlyt. (A napi adagok nagyobbak, mint a fogyasztás időszakában, de a napi mérleg továbbra is kíméletlen ellenőröm maradt.)
kenyér helyett teljes kiőrlésű kenyeret egyél vagy egyáltalán ne egyél kenyeret
egészségesen étkezz
sokat sportolj
és mindig lakj jól!!!
amúgy írj, rám, ha még segítsek valamiben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!