Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet nasizni ami nem hízlal?

Mit lehet nasizni ami nem hízlal?

Figyelt kérdés
Sajnos mindig esténként jön rám,hogy ehetnékem,nasizhatnékom van.Mit tudnátok ajánlani,ami nem hízlal de jól el lehet rágcsálódni rajta?Gyümölcs jutott az eszembe,de annak is ott van a cukortartalmma,olajos magvakban is gondolkoztam,de abból is csak pár szem nem hízlal.Viszont ha tévedek szóljatok.
2010. febr. 20. 01:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Gyümölcs!

Itt nem a banánra gondolok hanem pl:almát felvágsz és megszóród fahéjjal és be rakod a sütőben,vagy körtét fel vágsz azt nassolhatod.

2010. febr. 20. 09:12
 12/23 anonim ***** válasza:
82%

Le leszek ugatva, de kit érdekel...

Na, szóval, amikor nekem kedvem támad nasizni (egy szar nap után kínozza magát még jobban az, aki mazochista, és lehet papolni önuralomról...), joghurtot, gyümölcsöt, tejbegrízt, kakaót szoktam inni, enni, no, persze, nem egyszerre...

A joghurtot natúr joghurtból csinálom, tehetsz bele bármilyen pépesített, kockázott gyümölcsöt, kivéve banán (ezt inkább reggel). A tejbegrízt fruktózzal készítem, ugyan ez sem tipikus fogyózós fogás, de mégsem cukor kerül bele.

Akinek nagy a feleslege, az nem fog egyik pillanatról a másikra leszokni arról, amit egész addigi életében evett és élvezett. Okosan kell csinálni, mint, ahogy írták előttem, ha valami olyat ettél, amit nem nagyon lehetett volna, másnap vagy a következő héten jobban visszafogod magad.

Ha többet ettem, mint általában szoktam, (anyósom nem szokott és nem is várom el tőle, hogy csak miattam főzzön teljesen diétásan), utána tartok két nap joghurtnapot. Ez elég kemény, de megvan a hatása. :)

Kb. fél év alatt fogytam le 11 kilót, soha senki nem akadt fenn az időn, mindig a végeredményért kapom a dicséretet. :) Még legalább ugyanennyit le kell adnom, ha az is egy fél évbe kerül, hát annyiba... De közben nem leszek lelki roncs.

2010. febr. 20. 09:19
 13/23 anonim ***** válasza:
a kóla is ugyan úgy hízlal...
2010. febr. 20. 10:53
 14/23 anonim ***** válasza:
párolt zöldséget
2010. febr. 20. 11:16
 15/23 anonim ***** válasza:

Ha fogyózom, én azért nasizok, ha már nem bírom. ezeke szoktam, és nem hízok tőle, sőt, ugyanúgy megy a fogyás:

update 1 termékek ( joghurt, puding, túró rudi). Tudom, hogy drága az update, de pl. a puding 80 ft nálunk, a másik sima puding,amicukros, az is kerül 70 ft-ba , szal nem sokkal drágább.

2010. febr. 20. 12:06
 16/23 anonim ***** válasza:
12:06 persze hogy drágább az up date, mert az ilyen tudatlanok úgy is megveszik
2010. febr. 20. 12:13
 17/23 anonim ***** válasza:

Még szép hogy megveszik mert tényleg nme hizlal, mivel nincs bennecukor, sőőt picit begyorsitja emésztésedet is, főleg az Updape csoki + turorudi ..:D

Én van hogy megeszek 1 nap 1 tábla csokit és 1 dekát nem hizok tőle, modndjuk az a baj , sok benne a kcal, de azt meg le kell mozogni azt annyi..

2010. febr. 20. 16:10
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Adtatok néhány jó ötletet.

A bunkó megjegyzést tevőket viszont soha nem fogom megérteni.Miért van erre szükség?!Esetleg teljes elnyomás alatt vannak,és itt élik ki az agresszivitásukat?:)Sz.r lehet...

2010. febr. 20. 23:11
 19/23 anonim ***** válasza:

inkább az lehet a szar hogy tudatlan vagy! nem bunkó megszólalásnak kéne felfogni hanem segítségnek. lehet a stílus bántó aláírom, de a tartalmat nézd ember. ha azt mondom szar az up date akkor azt azért mondom mert nyilván többet értek hozzá mint te.

"megveszik mert nem hízlal" - itt az élő példa:S rá van írva a csomagolásra és elmondják a reklámba ezért elhiszi és 100%ig biztos benne, sőt még ki is oktat. közbe annyit ért a fogyáshoz, hogy szerintem még az sem tudja mi a kardió és aerob mozgás között a különbség.

aláírom hogy bunkó vagyok de van tapasztalatom abban amiről beszélek. de nem kötelező elhinni, lehet engedni a parasztvakításnak. norbika ezen a téren egy vicc, de az üzlethez ért a gyerek. zsidó mi máshoz értene. az emberek 80% a okosabbnak képzeli magát ezen a téren mint valójában, de dolgozni az alakért egyik se akar. az ilyen élsportolók meg fogyjanak adiplexel meg up date el. és azt tanácsolom adiplexet törd össze és orrba szívd az up date mellé úgy jobban égeti a zsírt

2010. febr. 22. 09:59
 20/23 A kérdező kommentje:
Kedves utóbbi hozzászóló!Mennyivel másabb volt ez a kommented mint az előző!Én elhiszem hogy értesz hozzá,de azt ne várd már hogy egy egymondatos beszólás alapján mindenkit meggyőzöl az igazságról.Egyébként az utóbbi hozzászólásodat köszönöm.
2010. febr. 22. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!