Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vélemények? Rossz ötlet?...

Vélemények? Rossz ötlet? Határidő április 20

Figyelt kérdés
Február 25-től fogyókúrázom.ill diétázom.Nem drasztikusan szeretnék fogyni,de sokat szeretnék.Heti 4cardio edzés(1óra /alkalom)minden reggel este délután torna,3tesi óra(3x45perc)napi 2X2,5km intenzív séta(és persze több is)Kaja:jó minőségű fehérje,sok gyümölcs,zöldség(zöldséglevesek)zöldtea,citrom,teljeskiörlésű dolgok(süti csipsz pékáru csoki cukor fehérkenyér liszt..stb kizárva)zöldtea,napi 3-4l mentesvíz. napi 4-5ször keveset enni. délután 4 után semmi.narancsbőr elleni krémek,zselék,testradír,váltózuhany,megfelelő mennyiségű alvás,pihenés. lemehet így a megadott intervallum alatt a feleslegem ami kb 15kg.17/L
2010. febr. 19. 22:04
1 2
 11/14 Krisz85 ***** válasza:
Az utolsó vagyok! Namármost ezzel az a baj, hogy amit egész nap edzéssel felhozol, mármint az anyagcseréd sebességének felpörgetését, ami a zsírvesztés egyik alapfeltétele, azt gyakorlatilag megölöd azzal, hogy este X idő után már nem eszel, ez nagy baj, kell enni lefekvés előtt is, de persze nem mindegy, hogy mit. Gondolj csak bele , szerinted biológiailag jó az, hogy 15 órán át éhezik a tested éjjel, mivel este már nem eszel, és leghamarabb is csak reggel kap tápanyagot? alapvető biológiai ismeretek hiányoznak nálad, ami még nem lenne gond, nézz utánna neten. body.builder.hu vagy akárhol máshol, pl Anita Bean: moder sporttáplálkozás c. könyvét neked találták ki, alapmű, és pótolhatatlan, csak ajánlani tudom, ha megvan, többet nem kell ezen az oldalon kérdezned, azt most garantálom, és olcsó is vagy 1500 ft, google ben keress rá, hogy hol tudod megvenni.
2010. febr. 20. 20:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az utolsó arra célzott volna, hogy a 4-5 kis étkezés jó, csak a délután 4 után nem eszek semmit rossz. Ami jogos is, mert gondolj bele, szinte a délután alatt, és este sem eszel semmit, reggel pedig tuti biztos, hogy majd korgó gyomorral fogsz kelni, és azt fogod érezni, hogy törjük már fel a hűtőt. :D Este 6-7 között csinálj magadnak egy kis salátát, azzal semmi gond nem lesz. :)
2010. febr. 20. 20:48
 13/14 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek:) és megfogadom a leírtakat:)
2010. febr. 20. 22:07
 14/14 A kérdező kommentje:
alig váárom hogy elkezdjem.most annyira lelkes vagyok:)) és így tuti sikerül:)
2010. febr. 22. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!