Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen mòdszerrel lehet...

Milyen mòdszerrel lehet egy férfit lefogyasztani, ha nehéz fizikai munkát végez napi szinten?

Figyelt kérdés
Párom nagyon hízékony és szénhidràtfüggő.Edzeni nincs ideje és energiàja sem a kimeritő napi 12 vagy több óràs fizikai munka utàn.Kiszàmithatatlan mikor ér haza.Sosem volt az a szikàr izmos fajta, mindíg hasra es felsőtestre hízik.Reggel cukros kàvéval kezdi a napot aztàn 11 körül tud megebédelni vagy főtt vagy hideg kajàt majd este mikor hazaér akkor bekajàl mert nagyon éhes màr.Fehér kenyérből képes egy fél kilòt is megenni egyszerre felvàgottal,kacsazsirral stb.Főtt kaja utàn is képes enni hideg kajàt is egy óra múlva mondjuk.Ja meg mindenre ketchupot nyom és minden kajàra tejet iszik...Hétvégén csoki, süti, üditők...ezzel jutalmazza magàt a munkàja miatt.Kb 15 kilòt kéne fogynia.
2015. ápr. 8. 11:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A párom könnyű fizikai munkát végez és alig győz eleget enni... Viszont van elég közös pont ahhoz, hogy átérezzem a problémát. Nos, valóban rajta múlik, az én párom pl. semmiképp nem adná fel a sok szénhidrátot, próbált szénhidrátszegény étkezéseket, mivel mellettem az elég könnyen jön (ketogénezek :)), de az neki túl zsíros és megterhelő. Viszont legalább glutént és tejet nem eszik, pedig durván kenyérfüggő volt. Most rizsen él. Az szerintem laktatóbb is, mint a kenyér s nem is olyan tömény, főleg az övé, aminek a 80%-a víz :) Speciel én soha nem tudtam kenyérrel jóllakni, fél kiló pedig néha nekem is ment kisleány koromban reggelire... Ijesztő így utólag, de tudtam enni, az tény.

Azóta sokat kísérleteztem s bizony vannak ételek, amikből könnyű sokat enni anélkül, hogy közben azt éreznénk, jóllaktunk, nem ilyeneket kell enni. Nekem a zöldségételek jönnek be, de pl. a rántotta is igen jó.

A cukrot érdemes elhagyni, annak sok értelme nincs, nem laktat, nem értelmes tápanyag... A párom xillitet használ, én kevés eritritet, de igyekszem elhagyni. A kávéból már sikerült, de akarni kellett és időbe is telt.

Az időzítés is fontos, de úgy tűnik, a párod nem tud mit tenni e téren. Az enyémnek jól jön ki, fél 3-kor már itthon ebédel, néha összekötve a vacsorával. Van, akinek a kevés nagy étkezés okoz kalóriacsökkenést, de nem kiéhezetten... Megint magammal példálózok, de ha én kiéhezek, akkor szinte semmivel nem lakom jól...

A rendszeres csokival önjutalmazás sem jó pont... Igazán amellett vagyok, hogy élvezzük az ételeket, de nem akörül kéne forognia az életünknek s nem annak kell jelentenie az örömöt, jutalmat... Amúgy ebbe a hibába én is elég alaposan beleestem az utóbbi időkig... De legalább megválogattam, miből ettem jókat, sokat lehet javítani az étkezésünkön anélkül, hogy feladnánk az élvezeteket, sőt, én manapság finomabbakat eszem, mint régen.

2015. ápr. 8. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!