Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen mòdszerrel lehet...

Milyen mòdszerrel lehet egy férfit lefogyasztani, ha nehéz fizikai munkát végez napi szinten?

Figyelt kérdés
Párom nagyon hízékony és szénhidràtfüggő.Edzeni nincs ideje és energiàja sem a kimeritő napi 12 vagy több óràs fizikai munka utàn.Kiszàmithatatlan mikor ér haza.Sosem volt az a szikàr izmos fajta, mindíg hasra es felsőtestre hízik.Reggel cukros kàvéval kezdi a napot aztàn 11 körül tud megebédelni vagy főtt vagy hideg kajàt majd este mikor hazaér akkor bekajàl mert nagyon éhes màr.Fehér kenyérből képes egy fél kilòt is megenni egyszerre felvàgottal,kacsazsirral stb.Főtt kaja utàn is képes enni hideg kajàt is egy óra múlva mondjuk.Ja meg mindenre ketchupot nyom és minden kajàra tejet iszik...Hétvégén csoki, süti, üditők...ezzel jutalmazza magàt a munkàja miatt.Kb 15 kilòt kéne fogynia.
2015. ápr. 8. 11:11
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy minden nap egyszer van főtt kaja!
2015. ápr. 8. 11:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Így nem igazán. Diétáznia kell. Fehér kenyeret elhagyni,illetve a cukrot. Napi 5-6 étkezés.
2015. ápr. 8. 11:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Kalóriaszámolgatással. Ez egy nagyon jó oldal, be lehet állítani, hogy milyen munkát végez és kiszámolja, mennyi kcalt ehet: [link] Valamint fontos lenne, hogy többször egyen keveset, és inkább bőségesen reggelizzen, mint hogy este hülyére egye magát. A cukrot és hasonló dolgokat meg el kéne felejteni.
2015. ápr. 8. 11:17
 4/11 anonim ***** válasza:
És az is nagyon fontos, hogy olyan édesítőszerekkel helyettesítsétek a cukrot, mint amilyen pl. a nyírfacukor. Mert sajnos a mesterséges édesítőktől csak még több szénhidrátot kíván az ember, ezt én is tapasztaltam magamon. Lehet sütizni, de ésszel, olyat, ami csökkentett energia tartalmú és abból se sokat, hogy beleférjen a napi adagjába. Érdemes lenne először kiszámolgatni, hogy most mennyi kalóriát eszik, és nem egyből drasztikusan csökkenteni, hanem folyamatosan, mert teljesen depressziós lesz. (Rossz közérzet, fáradtság, agresszió.)
2015. ápr. 8. 11:20
 5/11 anonim válasza:

1. Cukor helyett TERMÉSZETES édesítők.

2. Semmi fehér liszt.

3. Zsír helyett olivaolaj.

Nekem 120-ról 3 hónap alatt ment le 20 kg!

2015. ápr. 8. 11:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Szénhidrátfüggőt szénhidrátszegény táplálkozással lehet rendbe hozni.

Nyilván az energia mennyiségét meg kell kapja, de ez ne legyen metabolikusan romboló hatású.. tehát nem szénhidráttal, hanem magasabb zsírbevitellel kellene táplálkoznia. Így a fizikai munkát is bírná, a szénhidrátfüggőség is elmúlna a fölösleges zsírraktározással együtt.

2015. ápr. 8. 11:33
 7/11 anonim ***** válasza:
ha o nem akarja akkor sehogy.
2015. ápr. 8. 11:56
 8/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat hasznosak voltak!!
2015. ápr. 8. 12:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló leírta amit én nagyon kihagytam (a többieket nem olvastam)

Rajta is áll! Ha ő fogja és cukrot tesz a kávéjába, vagy megveszi a kenyeret és azt fogja enni.. akkor nem nagyon lesz életmódváltás.

Ha rád bízza az étkezését (szerintem egy férfi ezt rábízhatja a kedvesére) akkor viszont készíthetsz neki megfelelőbb ételeket. Persze így is szükség van az ő szándékára, mert egy kenyérevő életmód után akarni is kell a változást, az átállás szénhidrátszegényre nem mindig zökkenőmentes (bár a ch gazdag életmód hosszú távú betegségei, súlyfölöslege sem éppen kellemesek)

2015. ápr. 8. 12:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha étellel jutalmazza magát, s mindenre cukros ketchup-öt önt, miközben a tejet innivalókét kezeli, miközben folyékony ételként kell, meg ugye nem tudjuk, ő mit is és mennyire akar...
2015. ápr. 8. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!