Milyen mòdszerrel lehet egy férfit lefogyasztani, ha nehéz fizikai munkát végez napi szinten?
1. Cukor helyett TERMÉSZETES édesítők.
2. Semmi fehér liszt.
3. Zsír helyett olivaolaj.
Nekem 120-ról 3 hónap alatt ment le 20 kg!
Szénhidrátfüggőt szénhidrátszegény táplálkozással lehet rendbe hozni.
Nyilván az energia mennyiségét meg kell kapja, de ez ne legyen metabolikusan romboló hatású.. tehát nem szénhidráttal, hanem magasabb zsírbevitellel kellene táplálkoznia. Így a fizikai munkát is bírná, a szénhidrátfüggőség is elmúlna a fölösleges zsírraktározással együtt.
Az utolsó válaszoló leírta amit én nagyon kihagytam (a többieket nem olvastam)
Rajta is áll! Ha ő fogja és cukrot tesz a kávéjába, vagy megveszi a kenyeret és azt fogja enni.. akkor nem nagyon lesz életmódváltás.
Ha rád bízza az étkezését (szerintem egy férfi ezt rábízhatja a kedvesére) akkor viszont készíthetsz neki megfelelőbb ételeket. Persze így is szükség van az ő szándékára, mert egy kenyérevő életmód után akarni is kell a változást, az átállás szénhidrátszegényre nem mindig zökkenőmentes (bár a ch gazdag életmód hosszú távú betegségei, súlyfölöslege sem éppen kellemesek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!