Szerintetek mennyit kéne még fogynom/formásodnom? (kép lent)
Egészségesen étkezek és sportolok is,de nyárra jó alakot szeretnék.Szerintetek sikerülni fog?
Képek:
Esetleg valami edzéstervet is javasolhattok.
164 cm/63 kg/18/L
Szerintem túlzások az utolsó kommentek.
Tényleg egy átlagos, 18 éves leány. Én meg pl. egy átlagos 24 éves férfi vagyok. És ez jó, nem kell mindig extremitásokat megcélozni, egy átlagos fiatal nő általában vonzó a férfiak többsége számára.
Célszerű persze a jövőben sem elhízni vagy ellöttyedni fizikailag, nyilván, és ez a férfiakkal szemben is jogos elvárás, de szerintem így ezeken a képeken rendben van a kérdező.
Én ott élek, hogy edző vagyok, valamennyire egészségmániás, nem szeretem ha valaki beteg, ha egy nő inzulinrezisztenciás, PCO-s, túlsúlyos.. egyszerűen ezeket egyáltalán nem találom vonzónak, viszont a kérdező csinos csajnak tűnik így ezen képek alapján. Nyilván lehetne többet látni, így takarva van.
Nem a fitneszes gazella testű csajoknál kezdődik a jó nő kategória (és most ezt nem arra írom, hogy vannak akiknek a duci nők tetszenek, azt hagyjuk). Ő még rendben van, legalábbis ezen képek alapján (várom ám a privát üzit)
Na de komolyan, a kérdés csak annyi, hogy 28 éves korára megmarad-e ilyennek, vagy elhízik vagy sportosabb lesz. Ez meg rajta áll, szerintem most rendben van, egészséges így a 2 kép alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!