Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kéne még...

Szerintetek mennyit kéne még fogynom/formásodnom? (kép lent)

Figyelt kérdés

Egészségesen étkezek és sportolok is,de nyárra jó alakot szeretnék.Szerintetek sikerülni fog?

Képek:

[link]

[link]

Esetleg valami edzéstervet is javasolhattok.

164 cm/63 kg/18/L

2015. ápr. 5. 21:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nagyon jó lábakon állsz :3
2015. ápr. 6. 07:52
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
Hát ruhában mindenki jól mutat. Na de ruha nélkül? Ez így édes kevés. Amúgy jó úton haladsz csak így tovább. Ne add fel. De az igazi kérdés, hogy mit rejt a ruha. Vékony, de aszott testet, vagy teltebb, feszes, izmos testet. Ez az ami sokat számít.
2015. ápr. 6. 09:02
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát én még azt sem mondanám, hogy ruhában jól mutatsz. Csak egy teljesen átlagos testalkatú lányt látok, se nem kövér, se nem vékony, se nem formás. Nyilván ruha nélkül könnyebb lenne megmondani, hogy mennyit kéne fogynod vagy épp formásodnod, de elsősorban úgyis neked kell eldöntened, hogy magadnak hogy tetszel. A testsúlyoddal nincs probléma, ha ragaszkodsz a fogyáshoz, akkor max. 55 kilóig. Sportolni pedig sosem árt. :)
2015. ápr. 7. 17:25
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Én 169 cm és 58 kg vagyok de személyi edzőm szerint nyugodtan hanyagolhatom még a ch-t pedig vékonyabb vagyok, mint te jó pár centivel. Mondjuk nem tudom nálad mi számít egészséges étkezésnek meg sportolásnak, lehet csak hiszed, hogy jók közbe nagy homály van.
2015. ápr. 7. 18:38
 15/19 anonim válasza:
en is 164 cm vagyok , 55-56 kg kozott megis izmosodnek, neked nincs jo alakod felul olyan vagy mint a tepsi! Magyarul nincs formad! Vastag a labad es latszik h van hasad! Ha ilyen idosen igy nezel ki, az sajnalatos! pff...
2015. ápr. 9. 01:22
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem túlzások az utolsó kommentek.

Tényleg egy átlagos, 18 éves leány. Én meg pl. egy átlagos 24 éves férfi vagyok. És ez jó, nem kell mindig extremitásokat megcélozni, egy átlagos fiatal nő általában vonzó a férfiak többsége számára.

Célszerű persze a jövőben sem elhízni vagy ellöttyedni fizikailag, nyilván, és ez a férfiakkal szemben is jogos elvárás, de szerintem így ezeken a képeken rendben van a kérdező.

2015. ápr. 9. 07:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez nem átlagos vagy akkor nem tudom te hol élsz. Ez bizony enyhén zsíros.Nem feltételezem alakja alapján, hogy izom lenne, mert nem állna ki a hasa. Az ő magasságához a tömege is elárul valamit...
2015. ápr. 9. 10:42
 18/19 anonim ***** válasza:

Én ott élek, hogy edző vagyok, valamennyire egészségmániás, nem szeretem ha valaki beteg, ha egy nő inzulinrezisztenciás, PCO-s, túlsúlyos.. egyszerűen ezeket egyáltalán nem találom vonzónak, viszont a kérdező csinos csajnak tűnik így ezen képek alapján. Nyilván lehetne többet látni, így takarva van.

Nem a fitneszes gazella testű csajoknál kezdődik a jó nő kategória (és most ezt nem arra írom, hogy vannak akiknek a duci nők tetszenek, azt hagyjuk). Ő még rendben van, legalábbis ezen képek alapján (várom ám a privát üzit)

Na de komolyan, a kérdés csak annyi, hogy 28 éves korára megmarad-e ilyennek, vagy elhízik vagy sportosabb lesz. Ez meg rajta áll, szerintem most rendben van, egészséges így a 2 kép alapján.

2015. ápr. 9. 10:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Edző vagy de fingod nincs a betegségek hátteréről ezt sikerült bebizonyítanod a PCO szindrómás ide kavarásodról. Mond már meg nekem te egészség guru honnan tudod megállapítani, hogy melyik nő az és melyik nem? Mert testalkatilag minden nőnél előfordeulhat. Elhiszem én, hogy nagyon hangzatos egy állapot de ne beszélj olyanról, amiről fingod sincs. Az meg, hogy edző létedre ezt normálisnak látod szintén sokat elárul rólad.Egy profi ebben azt látná,mit lehet rajta még dolgozni és ez alapján látná el tanácsokkal, mert ez messze van a tökéletestől, mert ugye csak azon nem kell már faragni.
2015. ápr. 9. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!