Nincs valami lötty amitől hányni tudok?
Figyelt kérdés
2015. márc. 31. 18:10
2/18 anonim 

válasza:

Ricinusolaj.
Az ízétől garantáltan hányni fogsz, a tetejébe még jól meg is fosat, mivel hashajtó hatása van.
3/18 anonim válasza:
igyál olajat tuti találsz a konyhába 100% siker
4/18 anonim válasza:
nagy mennyisēgû meleg vīz (māsfēl, kēt liter) is jō.
5/18 anonim 

válasza:

... aztan majd csodalkozol, hogy szetmarta a gyomorsav a nyelocsovedet meg a torkodat, hullanak a fogaid az inysorvadastol, a vegen meg kiszaradassal korhazba kerulsz. Vidam lesz.
A hanytatas psziches problema, menj orvoshoz.
7/18 A kérdező kommentje:
Szerinted minek?
2015. márc. 31. 18:58
8/18 anonim 

válasza:

Szerintem semminek, az égvilágon semmi értelme nincs a hánytatásnak. Az emberi fantázia viszont szinte végtelen, teljesen kíváncsi vagyok neked hogy jött ez az ötlet.
9/18 anonim 

válasza:

Ha rendszeresen csinálod, az IQ-d a szobád °C-ban mért hőmérséklete alá csökken!
.
Langyos, konyhasós víz!
10/18 A kérdező kommentje:
Nem csinálom rendszeresen. Legutóbb fél ééve csináltam,de néha rám tör az érzés,hogy utálom a testem és utálok benne lenni. Tudod milyen érzés amikor az ember undoródik saját magától? Rengeteget sportolok és nem is eszek sokat,mégcsak dagadt sem vagyok. De amikor mindenki azt mondja az vagyok akkor egy idő után te is elhiszed.
2015. márc. 31. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!