Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan fehérjepor, ami...

Van olyan fehérjepor, ami hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Biotech Iso Whey Zero, de finomabb?

Figyelt kérdés
2015. márc. 26. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi az a tulajdonsága az iso whey zeronak mi számodra ilyen kecsegtő?
2015. márc. 26. 13:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem az,hogy kecsegtető,de azért annyira nem rossz.Vannak ennél sokkal rosszabbak is.
2015. márc. 26. 13:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak azért kérdezem hogy milyen tulajdonságokat keresel egy másik fehérjében? Mert amíg ez nem tiszta nem lehet másikat ajánlani.
2015. márc. 26. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:

BioTech Protein 80, ami szerintem finom.

Előtte nem tudom, mit vettem (hátha valaki tudja leírás alapján, sárga alapon fekete felirat, meg nem mondom, rég volt), de nagyon rossz íze volt.

2015. márc. 26. 15:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Olyanra gondoltam,hogy laktóz

mentes,transzzsírmentes,cukormentes,0 ch-s és legalább 20 g fehèrje legyen egy adagban.Viszont így értelmetlen elmondanom,mert,aki itta,az tudja.Márpedig olyanokhoz szól a kérdésem,mert szeretnék olyat találni,ami ennél ihatóbb.Igaz ittam már 1* ennél rosszabbat is,de nekem még ez is csak az elmegy kategória sajnos.

Köszi 3. válaszoló,lehet kipróbálom!

2015. márc. 26. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!