Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most komolyan sok a 60 kiló a...

Most komolyan sok a 60 kiló a 173 centihez (nagy átlagban)?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ennyiből nem lehet megmondani, de én ennyi vagyok, és senki nem mond engem kövérnek, amíg meg nem tudják hány kiló vagyok igazából. De amint mondom, akkor elhűlnek, és mit sem törődve azzal, hogy előtte mit gondoltak, mondják, hogy hát az sok.

Viszont én próbálok diétázni, és edzem is, mert tökéletes akarok lenni, de az azért szerintem túlzás, hogy tényleg kövér lennék. De mikor látatlanba mondom valakinek, vagy csak elárulom a súlyom, mikor kérdezik, úgy ajánlgatják a diétákat mintha 120 kiló lennék -,- Pedig mint mondtam, előtte azt hitték kevesebb vagyok, és akkor teljesen ideálisnak láttak.

Ne hurrogjatok le kérlek titeket, csak bánt ez a dolog!

2015. márc. 24. 13:30
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy annyira nem kirívóan magas, de úgy általánosságban értettem, hogy ha szétnézek a legtöbb lány/nő 150-165 centi körül mozog, alig látni olyat aki nálam nem alacsonyabb.

Azért a magasság még a jobbik fele, a súly/alkat kérdés ami kb. 12 éves korom óta rendkívül foglalkoztat. Sajnos voltam már bulimiás és anorexiás is sokáig... (már nem, ma már csak edzem, számolom a kalóriákat, nézem mit eszem, de nem hányok, koplalok, vagy ilyesmi)

2015. márc. 26. 13:21
 22/22 anonim ***** válasza:
Én 12 cm vagyok, 170 cm 55kiló és ránézésre azt mondják hogy milyen vékony vagyok aztán mivel az osztálytársaim kb.10centivel és 10 kilóval kisebbek nálam, a súlyom elárulása után elhízottnak néznek a saját magasságukhoz képest pedig még ahhoz sem lenne sok. 2hónapja 61 kiló voltam és akkor is vékonynak NÉZTEK. Csak a úlytól ijednek meg . De egy 173 centishez igenis nagyon jó a 60kg.
2016. jan. 6. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!