Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most komolyan sok a 60 kiló a...

Most komolyan sok a 60 kiló a 173 centihez (nagy átlagban)?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ennyiből nem lehet megmondani, de én ennyi vagyok, és senki nem mond engem kövérnek, amíg meg nem tudják hány kiló vagyok igazából. De amint mondom, akkor elhűlnek, és mit sem törődve azzal, hogy előtte mit gondoltak, mondják, hogy hát az sok.

Viszont én próbálok diétázni, és edzem is, mert tökéletes akarok lenni, de az azért szerintem túlzás, hogy tényleg kövér lennék. De mikor látatlanba mondom valakinek, vagy csak elárulom a súlyom, mikor kérdezik, úgy ajánlgatják a diétákat mintha 120 kiló lennék -,- Pedig mint mondtam, előtte azt hitték kevesebb vagyok, és akkor teljesen ideálisnak láttak.

Ne hurrogjatok le kérlek titeket, csak bánt ez a dolog!

2015. márc. 24. 13:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Ezek szerint akkor a többség ezt nem gondolja soknak, csak hülyékkel sikerült erről beszélnem élőben. A legszebb az egészben, hogy nem jellemzően 160 centi 40 kilós kis csajok mondják ezt nekem, hanem többségében olyanok akik vélhetően nálam jóval ducibb lányok, vagy pedig kis ,,cicafiúk".-,- Felfogom, hogy nem kellene rájuk hallgatnom, de az embernek rosszul tud esni az ilyesmi, pláne, ha ennyire érzékeny a külsejére, mint én magam. Vannak jó barátaim, és párom akik szerint ez tökéletes, (a szüleim szerint ez már vékony, de őket hagyjuk, belőlük úgyis csak a féltés beszél) ezzel nincs semmi gond. De a ,,kedves" csoporttársakkal azért elég sokat vagyok egy légtérbe a nap folyamán, és többnyire ők kötekednek. Mondom van egy ránézésre kb. 160 centis lány, és olyan vastag a combja, hogy én a helyébe kő kemény diétába fognék nem hogy másokat szekáljak a súlyával. Na ő tuti van vagy 75-80 kiló, és még rám mondja, hogy ez durva, hogy ennyi vagyok. Meg, hogy nagydarab vagyok, mert, ilyen magas vagyok, és a magasok sokkal nagyobb ormótlannak tűnnek, míg az olyan alacsonyak, mint ő mindig kis ,,cukik" maradnak.-,- Idegesítő...

A másik meg, hogy lehet az ember 160 vagy 180 centi, azt vettem észre a társadalom nagy része, tényleg csak a kilókból ítél, és azt mondják egy nő 50 kiló felett kövér.-,-

2015. márc. 25. 11:30
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
Sokan csak a pálcikaembert tartják embernek, s nem törődnek olyan elhanyagolható aprósággal, mint pl az, hogy az ösztrogén és a zsírháztartás összefüggésben van egymással. Aztán csodálkoznak, amikor 40 fölött sorra jönnek elő a nőgyógyászati problémák.
2015. márc. 25. 12:53
 13/22 anonim ***** válasza:
84%

"Sokan csak a nagydarab embert tartják embernek, s nem törődnek olyan elhanyagolható aprósággal, mint pl az, hogy az elhízás és a keringési problémák vagy a cukorbetegség összefüggésben van egymással. Aztán csodálkoznak, amikor 40 fölött lehet szúrni az inzulint, meg sorra jönnek elő a szív- és érrendszeri zavarok."

Ne értsd félre, kérdező, a te súlyoddal semmi probléma nincs. Az a jelenség viszont több mint aggályos, hogy az elhízott, saját magukat egyértelműen egészségügyi kockázatnak kitevő embereket mentegetik egyesek (általában azok, akik hasonló cipőben járnak), azt meg leszólják, aki genetikai okok miatt, vagy éppen kemény edzés eredményeképpen vékony. A 60 kiló 173 centihez teljesen ideális, főleg, hogy sportolsz és foglalkozol magaddal.

2015. márc. 25. 13:27
 14/22 anonim ***** válasza:

mindenképp nézzék meg a "barátok"

[link]

2015. márc. 25. 20:50
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem vagyok, és sohasem voltam elhízott. 56 éves korom ellenére is napi szinten sportolok, kedves 13-as. Mindössze a divat diktálta soványságot nem preferálom.
2015. márc. 26. 09:20
 16/22 anonim ***** válasza:
Azert mondjak sokan, mert a legtobb lany atlagban 160-165 cm magas, nos naluk az atlagos suly is kevesebb 50 kg korul, na ha most ok meghiznak 60 kg-ra az mar sok. Ezert nem ertem az emberek miert suly alapjan gondolkodnak. Ja persze mert ha 50 kilos a csaj az tuti vekony, igen csak azt nem emlitette hozza, hogy 150 cm.
2015. márc. 26. 10:31
 17/22 A kérdező kommentje:
Pontosan errol beszeltem, es ez az ami bant kedves utolso!
2015. márc. 26. 12:35
 18/22 A kérdező kommentje:
Meg nagy hatrany, hogy ennyire magas vagyok! Az ilyeneket kigunyolja a tarsadalom, es hatterbe szorítja.
2015. márc. 26. 12:38
 19/22 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy a hozzáállásodban van valami probléma? 173 centi nem olyan durván magas, elég sok nálad magasabb lányt/nőt ismerek és nem érzik magukat hátrányosan megkülönböztetve emiatt. sőt, sokszor még előny is. próbáld elfogadni saját magadat, ha sikerül, az kifelé is látszani fog és egy magabiztos, jókedvű nőnek sokkal kevésbé szólogatnak be, mint annak, aki eleve tele van komplexusokkal és könnyű préda.
2015. márc. 26. 12:41
 20/22 A kérdező kommentje:
Az önbizalmammal mindig problémák voltak, csecsemő korom óta kb. Állandóan azon vagyok, hogy próbáljam magam elfogadni, nagyon nehéz...
2015. márc. 26. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!