Le kellene fogynom, de semmi motivációs erőm nincs. Mit tegyek?
Nyárra szeretnék ledobni 10-15 kilót, de sajnos nagyon pici akaraterőm van. Pedig legbelül akarom. Anno két évig sportoltam napi szinten, brutál jó alakom volt.
Mit tegyek, hogy motivált legyek a mindennapos sportra?
Egyébként sosem értettem ezeket a kérdéseket. Mit vársz helyetted eddzen bárki is?
Mit meg nem adnék, hogy újra a teremben lehessek... Lesérült a bal vállam, műteni kell, május óta nem edzettem egy jót, miközben sok évig az életem része volt az edzés és ezzel együtt egy életforma. Na ez felborult, nagyon rossz érzés. Erre jössz te ezzel a nyafogással. Irigylem a problémádat.
tényleg igaz, hogy csak el kell kezdeni :) :)
amikor jön az első eredmény - mondjuk 3-4 nap után biztos megy lejjebb a súly, mivel az ember egészségesen eszik, esetleg kevesebbet - és kiürül a felesleg - szóval akár fél, egy kilóval már kevesebbet mutat a mérleg, na az már ad már egy lökést.
amúgy meg általában egészségügyi okok a legmotíválóbbak (pl. az erős dohányos kap egy szívrohamot, és a kórházban átértékelődik minden, és szépen leteszi a 40 éve szívott cigit végleg) - szóval legyen neked motíváló a fogyás helyett az, hogy egészségesebb leszel, és tovább élhetsz emiatt akár.
motíváló még;
vegyél egy ruhát, ami 2 mérettel kisebb (10 kiló kábé 2 ruhaméret is lehet) és vággyál rá, hogy beleférjél.
hívj versenyre másokat, keress sorsközösséget (fogyis klubbok a netről)
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!